Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 65, Amsterdam

Appartement XXL 65

1043 NV, Amsterdam

€ 540.682,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Gelijkvloers wonen, maar wél lekker de ruimte en meerdere slaapkamers? Dat kan in MO*town! Met een woonoppervlakte van circa 98 m2 en 3 slaapkamers, is dit XXL-appartement op de 5e verdieping van Track 8 een heerlijke (gezins)woning. Hier woon je in een bruisende nieuwe stadswijk op loopafstand van trein, tram en bus, en heb je veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer? Lees snel verder over dit fraaie 4-kamerappartement mét balkon.

Lekker veel ruimte

Vanuit het trappenhuis waar je met de trap of lift op de 5e verdieping komt, betreed je een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met bouwnummer 066. Via de voordeur stap je binnen in de lange hal van het appartement, met rechtdoor de deur naar de slaapkamer. Deze heeft een Frans balkon, met glasbalustrade, gericht op het noorden. De hal biedt verder toegang tot de techniekruimte, de badkamer, het toilet, de berging met aansluitingen voor de wasmachine/droger en tot slot nog 2 slaapkamers. Ook deze zijn voorzien van ramen met Frans balkon.

Woonkamer met balkon

Aan het einde van de hal zorgt de transparante glasdeur naar het woongedeelte voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken is heerlijk ruim, met een oppervlakte van zo’n 42 m2, en heeft een balkon op het oosten. Bovendien zijn ook hier hoge draai-/kiepramen met Frans balkon, gericht op het noorden. Het duurzame appartement wordt gasloos opgeleverd en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist