Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 69, Amsterdam

Appartement XXL 69

1043 NV, Amsterdam

€ 567.392,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Wauw, niet alleen dit appartement op de 6e verdieping van Track 8 is XXL, maar wat dacht je van het dakterras?! Een buitenruimte op het westen van maar liefst zo’n 30 m2. Alleen dáárom is deze woning al fantastisch. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement met 3 slaapkamers, dat uiteraard van alle gemakken is voorzien. Bovendien woon je hier in een heerlijke omgeving; een sfeervol woongebouw met veel groen, midden in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Hier heb je een OV-knooppunt op loopafstand en veel voorzieningen om de hoek. Wat wil je nog meer?

Woonkamer op het westen

Via de open galerij betreed je de ruime hal van het appartement. Deze biedt toegang tot alle vertrekken. De deur naar het woongedeelte is van glas, wat zorgt voor een prettig ruimtelijk effect. De woonkamer is gericht op het westen en heeft in het midden (aansluitingen voor) de open keuken én deuren naar het riante dakterras, over de gehele lengte van de woning. Bovendien heb je aan de voorzijde ook nog draai/kiepramen op het zuiden, voorzien van Frans balkon met geïntegreerde zonnepanelen.

Van alle gemakken voorzien

Het appartement heeft een ruime badkamer, een separaat toilet, een berging waarin je ook de wasmachine/droger kwijt kunt en tot slot 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer ligt op het zuiden, de kleinste slaapkamer aan de kant van het dakterras. Uiteraard is ook dit appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist