Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Appartement XXL 9, Amsterdam

Appartement XXL 9

1043 NV, Amsterdam

€ 670.654,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit XXL-appartement in het stoere Track 8 is een riante woning van circa 132 m2, met een speelse indeling, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Bovendien woon je hier op een ideale locatie; in het hart van de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk en tegelijk in een sfeervol woongebouw met veel groen en de intieme sfeer van een buurtschap. Bouwnummer 009 bevindt zich op de 1e verdieping, met de entree aan de kant van de binnenplaatsen aan de woonkamer een loggia op het zuiden. Iets voor jou? Kom binnen!

Speelse indeling

De indeling van dit royale appartement is ruimtelijk én speels dankzij de taps-toelopende plattegrond. Aan de kant van de voordeur – aan de galerij met uitzicht op de binnenplaats- is de woning smal, aan de zuidgevel maar liefst ruim 10 meter breed. Aan deze kant is de hoofdslaapkamer mét eigen badkamer en open verbinding naar het woongedeelte. Deze riante leefruimte met (aansluitingen voor de) open keuken heeft een knusse kamer en suite én een deur naar de loggia op het zuiden.

Alles gelijkvloers

Ook in dit riante nieuwbouwappartement geniet je van de voordelen van gelijkvloers wonen. De hal biedt toegang tot de 2e slaapkamer, de badkamer, het toilet en een technische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Bovendien is dit duurzame XXL-appartement natuurlijk volledig gasloos en uitgerust met onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. De Franse balkons voor de hoge draai-/kiepramen op het zuiden zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist