Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dubbellaagse woning 60, Amsterdam

Dubbellaagse woning 60

1043 NV, Amsterdam

€ 525.798,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een heerlijk balkon op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette op de 5e en 6e verdieping van Track 8. Je woont hier in een comfortabel nieuwbouwhuis met zo’n 100 m2 aan woonoppervlakte, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft de entree aan de open galerij, waar je binnenkomt in de ruime hal met ruimte voor de garderobe. Hier is ook het toilet en de trap naar boven. Hier kom je binnen in het midden van een riante leefruimte met de woonkamer, met balkon op het zuiden. Grote raampartijen, voorzien van Franse balkons, op het zuiden en westen zorgen hier voor veel lichtinval. Aan de andere kant van de trap zijn de aansluitingen voor de open woonkeuken, met mogelijkheid voor een kookeiland. Hier biedt een glasdeur toegang tot de hal.

Gelijkvloers wonen

In de hal vind je de deur naar de badkamer met 2e toilet, de techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine, en de 2 ruime slaapkamers, met Frans balkon op het westen. Het plafond op de 6e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk van de Franse balkons voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist