Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dubbellaagse woning 61, Amsterdam

Dubbellaagse woning 61

1043 NV, Amsterdam

€ 633.364,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een heerlijk balkon op het westen! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze ruime maisonnette, met een woonoppervlakte van 127 m2 en 3 slaapkamers, op de 5e en 6e verdieping van Track 8. Je woont hier comfortabel, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft het complete woonprogramma verdeeld over 2 woonlagen. Via de open galerij op de 5e verdieping kom je binnen in de hal. Hier vind je het toilet, de trap naar boven en door de glasdeur rechtdoor betreed je het royale woongedeelte. Met de woonkamer op het westen. Hier zorgen grote raampartijen en de deur naar het balkon voor lekker veel lichtinval. Aan de andere kant zijn de aansluitingen voor de open keuken, op het oosten, met draai/kiepramen aan de galerij.

Drie slaapkamers

Via de trap kom je boven in de hal van de 2e verdieping. Hier vind je de badkamer met 2e toilet, en 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 op het westen. Een van de slaapkamers heeft een schuifdeur naar een ruime berging, waar je de wasmachine kwijt kunt. Het plafond op de 6e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Ook is het hekwerk voor enkele draai/kiepramen voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist