Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dubbellaagse woning 74, Amsterdam

Dubbellaagse woning 74

1043 NV, Amsterdam

€ 467.102,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar een balkon op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze leuke maisonnette, met een woonoppervlakte van 88 m2 en 3 slaapkamers, op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier comfortabel, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft het complete woonprogramma verdeeld over 2 woonlagen. Via de open galerij op de 7e verdieping kom je binnen in de hal. Hier vind je het toilet en de techniekruimte met daarin de aansluitingen voor de wasmachine. Door een glazen deur betreed je het heerlijk lichte woongedeelte met (aansluitingen voor de) open keuken en de woonkamer gericht op het zuiden. Hier heb je hoge ramen – met Frans balkon – en een deur die toegang biedt tot het balkon.

Drie slaapkamers

Via de open trap bij de keuken kom je boven in de hal van de 2e woonlaag. Hier vind je de badkamer met 2e toilet, een woningbrede slaapkamer op het noorden en 2 slaapkamers op het zuiden. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Bovendien is het hekwerk voor enkele draai/kiepramen op het oosten en zuiden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist