Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dubbellaagse woning 78, Amsterdam

Dubbellaagse woning 78

1043 NV, Amsterdam

€ 470.928,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Bouwnummer 078 is een ruime 2-laagse woning op hoogte, mét bovendien 2 balkons op het zuiden! En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier in een comfortabel nieuwbouwhuis van zo’n 85 m2, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in een bruisende nieuwe stadswijk. Wat wil je nog meer?

Woonkamer op het westen

Deze dubbellaagse woning heeft de entree op de 7e verdieping. In de ruime hal vind je het toilet en ruimte genoeg voor een garderobe. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de woonverdieping. Hier is een glazen deur naar de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken, gericht op het westen. Hier heb je veel lichtinval dankzij grote raampartijen aan deze kant én een deur naar het balkon op het zuiden. Het plafond op de 8e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Aan de voorzijde van de woonkamer is een afgesloten berging/technische ruimte, waarin je de wasmachine kwijt kunt.

Van alle gemakken voorzien

In de hal vind je verder nog een toilet en de badkamer en tenslotte de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is riant en heeft veel ramen op het oosten en bovendien een deur naar het 2e zonnige balkon. Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp. Tot slot zijn de ramen op het westen voorzien van Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist