Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dubbellaagse woning 79, Amsterdam

Dubbellaagse woning 79

1043 NV, Amsterdam

€ 518.798,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een volledige woning, met 2 woonlagen. Maar dan op hoogte en geen tuin, maar wel een balkon op het westen. En dat te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou? Kijk dan even verder naar deze maisonnette, met een royale woonoppervlakte van 100 m2 en 3 slaapkamers, op de 7e en 8e verdieping van Track 8. Je woont hier comfortabel, in een sfeervolle en groene woonomgeving, in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wat wil je nog meer?

Wat een ruimte en licht

Deze dubbellaagse woning heeft het complete woonprogramma verdeeld over 2 woonlagen. Via de open galerij op de 7e verdieping kom je binnen in de hal, met het toilet en ruimte voor de kapstok. Rechtdoor is de deur naar het woongedeelte, gericht op het westen. Doordat deze tussendeur van glas is, is ook de hal lekker licht. De woonkamer is ruim en heeft een balkon op het zuiden. Aan de andere kant vind je de aansluitingen voor de open keuken, met een draai/kiepraam naar de galerij, én een open trap naar boven.

Drie slaapkamers

Op de 2e woonlaag vind je de badkamer met 2e toilet, een technische ruimte waarin je de wasmachine kwijt kunt, en 3 ruime slaapkamers. Een daarvan is voorzien van een halfopen berging, waar je bijvoorbeeld een inloopkast van kunt maken. Het plafond op de 8e verspringt iets van elkaar, wat een speels effect creëert. Dit duurzame appartement is gasloos en voorzien van onder andere vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en geïntegreerde zonnepanelen in het hekwerk van de Franse balkons.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist