Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Penthouse 89, Amsterdam

Penthouse 89

1043 NV, Amsterdam

€ 557.580,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit 2-laagse penthouse is een van de pareltjes van MO*town Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met woonlagen op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw, met bovendien een riant dakterras op het westen. Met een woonoppervlakte van 79 m2 en 2 slaapkamers is dit een heerlijk ruim appartement. En dát te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Ramen op het zuiden en westen

Dit 2-laagse penthouse heeft de entree op de 9e verdieping, aan het einde van de open galerij. In de ruime hal vind je het toilet en ruimte genoeg voor een garderobe. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de woonverdieping. Hier is een glazen deur naar de woonkamer, met raampartijen op het zuiden en westen. Hier biedt een deur toegang tot het riante dakterras van zo’n 23 m2. In het midden van het woongedeelte vind je de (aansluitingen voor de) open keuken, met daarachter een afgesloten berging. Hier kun je de wasmachine/droger kwijt.

Duurzaam wonen

In de hal vind je verder deuren naar de badkamer, met 2e toilet, en de 2 ruime slaapkamers met grote ramen op het oosten. Laat de gordijnen lekker open en laat je ’s ochtends wekken door de opgaande zon! Uiteraard is het appartement zeer duurzaam; volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen op het oosten en zuiden.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist