Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Penthouse 90, Amsterdam

Penthouse 90

1043 NV, Amsterdam

€ 532.116,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Wat een heerlijk appartement, dit 2-laagse penthouse op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien heerlijke buitenruimtes. Het appartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 71 m2, verdeeld over 2 woonlagen, met groot dakterras op het noordwesten én een balkon op het zuiden. Heerlijk wonen in MO*town te midden van álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Ramen op het zuiden en westen

Dit penthouse heeft de entree op de 9e verdieping, waar je binnenkomt in een kleine hal met toilet. De glasdeur biedt direct toegang tot de ruime woonkamer, met halfopen verbinding naar de (ruimte voor de) keuken. Het woongedeelte is lekker licht dankzij raampartijen op het westen én een deur naar het heerlijke dakterras. Vanuit het keukengedeelte kun je bovendien naar het 2e balkon, gericht op het zuiden. Bij de aansluitingen voor de keuken is ook gedacht aan de wasmachine/droger.

Duurzaam wonen

Via de open trap in de woonkamer kom je in de slaapkamer op de 2e woonlaag. Hier is ook de badkamer. Grote draai/kiepramen op het westen, voorzien van Frans balkon met glasbalustrade, zorgen hier voor veel licht. Op deze woonlaag heb je verder nog een studeer/werkkamer, met tot slot een afgesloten berging. Dit duurzame appartement is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist