Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Penthouse 94, Amsterdam

Penthouse 94

1043 NV, Amsterdam

€ 966.238,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Dit royale 2-laagse penthouse op de 9e en 10e verdieping is hét pareltje van het stoere woongebouw Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien een inpandige privélift. Het appartement heeft een riante woonoppervlakte van zo’n 142 m2, met 3 slaapkamers, 2 badkamers én 2 riante dakterrassen op het westen en oosten. Bovendien woon je hier in MO*town natuurlijk echt dicht bij álles; een OV-knooppunt op loopafstand en winkel-, horeca- en sportvoorzieningen naast de deur. Is dat iets voor jou?

Privélift

Dit penthouse heeft één entree op de 9e verdieping, in een gang direct naast het trappenhuis. In de hal vind je het toilet én een slaapkamer met eigen badkamer. Ideaal voor logees. Via de trap naar boven kom je binnen in de hal van de 2e woonlaag. Deze is bovendien direct te bereiken met de privélift vanaf de begane grond óf vanuit de parkeerkelder! De living is heerlijk licht dankzij ramen op het oosten, zuiden én westen. Op zowel het oosten als het westen heb je bovendien een dakterras over de gehele lengte van de woning.

Inloopkast?

Via de hal kun je naar de overige vertrekken van dit luxe penthouse; het toilet, de badkamer en 2 slaapkamers. Een daarvan is voorzien van een halfopen ruimte die je kunt inrichten als inloopkast. De wasmachine en droger kun je kwijt in een afgesloten berging in de woonkamer. Dit duurzame penthouse is volledig gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming, een aansluiting op de gemeenschappelijke warmtepomp en Franse balkons met geïntegreerde zonnepanelen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist