Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Stadswoning - Type C 220, Amsterdam

Stadswoning - Type C 220

1033 NL, Amsterdam

€ 557.307,-

Description

De eerste inschrijfperiode van Oeverzone Fase 2 is gesloten. Via de projectwebsite is het nog mogelijk om je aan te melden als reservekandidaat.

STADSWONING

De stadswoningen liggen aan een groen hof en hebben allemaal een grote schuifpui naar de tuin. De architectuur is hoogwaardig met mooi metselwerk en onderhoudsarme, aluminium kozijnen. Gezinsuitbreiding? Je hoeft niet te verhuizen, je kunt de woning uitbreiden met een derde verdieping. Of met een dakterras. Of met een uitbouw aan de achterzijde. Er zijn vier slaapkamers, maar je hebt meerdere opties voor de indeling. Ook kies je je eigen keuken. Voor het gemak kun je bij Homestudio’s een leefsfeer uitkiezen die bij je past. Bezoek daarvoor eens de uitgebreide showroom van Homestudio’s. Zo ben je lekker snel klaar met de inrichting van je nieuwe thuis.

KENMERKEN:

– Circa 140 m²
– Praktische keuken met ruimte voor eettafel
– Standaard 4 slaapkamers
– Gasloos, aangesloten op stadswarmte
– EPC is 0,2, en daarmee lager dan de landelijke norm
– Badkamer met douche, wastafel, mengkraan en tweede toilet
– Opties voor sanitair en tegelwerk
– Berging in de tuin met achterom
– PV-panelen op het dak
– Opties voor dakopbouw met terras en uitbouw

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist