Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Terraswoning 4, Amsterdam

Terraswoning 4

1043 NV, Amsterdam

€ 427.407,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een groene woonomgeving met intieme sfeer, als van een buurtschap. En om de hoek de romantiek en levendigheid van de grote stad. In MO*town Track 8, in de nieuwe stadswijk Sloterdijk, komt alles samen. Dat geldt ook voor deze fraaie terraswoning; een 2-laagse tussenwoning met een woonoppervlakte van 76 m2, 2 ruime slaapkamers en een terras op het oosten. Aan de straatzijde geniet je van dynamiek, op de binnenplaatsvind je rust. Dát is heerlijk wonen. Zie je het al voor je?

Kom binnen!

Je betreedt deze woning via het overdekte terras aan de voorzijde, dat iets lager ligt ten opzichte van de binnenplaats aan de achterzijde. Vanuit de entreehal, met toilet, biedt een transparante glasdeur toegang tot de woonkamer met (aansluitingen voor de) open woonkeuken aan de voorzijde. Deze leefruimte van in totaal zo’n 29 m2 is mede dankzij het ruim 4,5 meter hoge plafond lekker licht. Een kleine trap naar boven brengt je naar een bordes, met hier een achteruitgang naar de gemeenschappelijke binnenplaats. Tevens kun je hier verder met de trap omhoog naar de 1e verdieping.

Verdieping met 2 slaapkamers

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, waaronder een zeer royale hoofdslaapkamer. De badkamer bevindt zich tussen de 2 slaapkamers in en is standaard voorzien van een 2e toilet. Het plafond verspringt op deze verdieping ietsjes van elkaar. Verder vind je op deze etage de technische ruimte. De wasmachine en droger kun je kwijt in de berging op de begane grond, onder de trap. Deze duurzame woning is volledig gasloos en uitgerust met onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist