Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Terraswoning 5, Amsterdam

Terraswoning 5

1043 NV, Amsterdam

€ 477.986,-

Description

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Description

Een groene woonomgeving met intieme sfeer, als van een buurtschap. En om de hoek de romantiek en levendigheid van de grote stad. In MO*town Track 8, in de nieuwe stadswijk Sloterdijk, komt alles samen. Dat geldt ook voor deze praktisch ingerichte terraswoning; een 2-laagse tussenwoning met een woonoppervlakte van 86 m2, 2 ruime slaapkamers en een terras op het oosten. Aan de straatzijde geniet je van dynamiek, op de binnenplaatsvind je rust. Dát is heerlijk wonen. Zie je het al voor je?

Kom binnen!

Je betreedt deze woning via het overdekte terras aan de voorzijde, dat iets lager ligt ten opzichte van de binnenplaats aan de achterzijde. De halfopen hal, met hier het toilet en de techniekruimte, biedt toegang tot de royale woonkamer met (aansluitingen voor de) open woonkeuken aan de voorzijde. Deze heerlijke leefruimte heeft een ruim 4,5 meter hoog plafond en een oppervlakte van zo’n 31 m2, met een praktische trapkast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Een halve trap naar boven brengt je naar een bordes, met hier een deur naar de volgende trap naar de 1e verdieping.

Verdieping met 2 slaapkamers

De overloop op de 1e verdieping biedt toegang tot de ruime badkamer, voorzien van 2e toilet, en 2 ruime slaapkamers. De beide slaapkamers hebben prettige lichtinval door de hoge draai- en kiepramen aan de voorzijde. Het plafond op deze verdieping verspringt ietsjes van elkaar. Net als de andere woningen in Track 8 is deze duurzame terraswoning volledig gasloos en uitgerust met onder andere vloerverwarming en een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist