Van de Steege Makelaarsgroep

For rent - Vluchtladderstraat 93, Amsterdam

Vluchtladderstraat 93

1019 VT, Amsterdam

€ 1,290

Description

C R U Q U I U S W E R F – H U U R W O N I N G E N

De inschrijving van de laatste 73 appartementen op Cruquiuswerf is gesloten. Via de projectwebsite is het nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat!

Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. Cruquiuswerf vind je 173 koopwoningen en 122 huurwoningen verdeeld over 12 gebouwen. De eerste 49 appartementen zijn inmiddels opgeleverd.

De 73 midden- en vrije sector huurappartementen variëren in oppervlakte van circa 46 tot maar liefst 110 m2. De appartementen zijn verdeeld in 4 verschillende woningtypes, die allemaal nét even iets anders zijn. Zo is er voor iedereen een appartement te vinden! Wat de appartementen allemaal gemeen hebben, is dat ieder appartement een eigen buitenruimte heeft. Van de 73 appartementen zijn er 5 gereserveerd voor leerkrachten en zorgpersoneel werkzaam in Amsterdam.

Cruquiuswerf wordt gebouwd in een prachtige waaiervorm, waardoor je vanuit bijna alle appartementen zicht hebt op kade en het water. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht, gefeest en gemijmerd… Je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen – het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland – die vind je op Cruquiuseiland.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Photos

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.