For sale - Appartementen L 168, Diemen

Appartementen L 168

1112 XK, Diemen

€ 510.000,-

Description

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

Appartementen L
Iedere woning is uniek! De oppervlakte variëren tussen de 76m2 en de 90m2. Groen wonen aan de rand van de stad. Dat gaat op voor de L-appartementen in Park Valley. Van 2-3 fijne slaapkamers, 2 fietsparkeerplekken, bij een aantal bouwnummers een parkeerplek, een balkon en een inpandige berging. Verlang jij naar de natuur maar heb je graag alle voorzieningen om de hoek? Dan is deze woning iets voor jou!

Bouwnummer 168 is een fijn L-appartement met 75 m2 woonplezier en 1 slaapkamer. Dat betekent lekker veel leefruimte met in het verlengde een balkon (4 m2) op het westen. Schijnt de zon? Dan strijk je hier na werk nog heerlijk met een drankje neer. De 2 fietsparkeerplekken in de collectieve stalling zijn trouwens ook ideaal. Wordt deze woning op de 2e verdieping in Park Valley jouw nieuwe thuis?

Veel leefruimte
De voordeur van dit appartement bevindt zich in de gemeenschappelijke gang, te bereiken via de trap of lift. Je stapt eerst de entreehal binnen en loopt door naar het woongedeelte. Deze open leefruimte – met aansluitingen voor de keuken – is lekker licht en verbindt alles gezellig met elkaar. Naast de berging waar je de wasmachine kwijt kunt, vind je hier ook de deur naar het balkon. Dé ideale plek om na een lange werkdag in alle rust van de prachtig groene omgeving te genieten.

Comfort van nieuwbouw
In de entreehal vind je 1 ruime slaapkamer, een separaat toilet en de badkamer voorzien van een wastafel en douche. Bovendien heeft dit fraaie appartement een zeer comfortabel binnenklimaat dankzij vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Hier woon je elk seizoen, elke dag heerlijk!

CHARACTERISTICS:
– Op railsafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke en groene omgeving omgeving
– SWK waarborgcertificaat
– Zonnepanelen, WKO-systeem en energieneutraal!
– Een aantal woningen hebben één parkeerplaats inbegrepen in de VON-prijs. Het is verplicht deze parkeerplaats aan te kopen.
– Tegelwerk en sanitair inbegrepen
– Casco kitchen and can therefore be completely decorated to your taste

GREEN LIFE
Apartments and town houses with an urban look, in a green environment with lots of water. You will soon find this combination in Park Valley, a new neighborhood in Diemen near Amsterdam. In Park Valley you live like in a city park. Thanks to the many green spaces and water, the play areas and the varied buildings, the district is a place of wonder and discovery. Hence: Park Valley.

ENERGY EFFECTIVE AND CLIMATE SAFE
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen en een WKO-systeem. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Do you have any questions? Contact us!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Photos

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Taxation