For sale - Appartementen XL 137, Diemen

Appartementen XL 137

1112 XK, Diemen

€ 662.500,-

Description

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

APPARTEMENT XL
Iedere woning is uniek! De oppervlakte variëren tussen de 96m2 en de 106m2. Groen wonen aan de rand van de stad. Dat gaat op voor de XL-appartementen in Park Valley. Van 2-3 fijne slaapkamers, fietsparkeerplekken, een parkeerplek en een balkon. Verlang jij naar de natuur maar heb je graag alle voorzieningen om de hoek? Dan is deze woning iets voor jou!

Na een dag werken parkeer je de auto op je eigen parkeerplaats, je steekt de sleutel in het slot en komt thuis in dit ruime appartement. Zo’n 101 m2 aan woonplezier wacht hier op je! Het balkon (5 m2) ligt op het oosten met uitzicht op het Bergwijkpark en staat garant voor heerlijke ontbijtjes en kopjes koffie in de ochtendzon. En vergeet de twee fietsparkeerplekken en inpandige berging niet. In dit XL-appartement op de 2e verdieping in Park Valley geniet je verder volop van het groen. Zo voelt het in bouwnummer 137 meteen als thuiskomen!

Open leefkeuken
De voordeur van dit appartement ligt aan de gemeenschappelijke gang, direct naast de trap en lift. Je loopt direct het open woongedeelte – met aansluitingen voor de keuken – binnen. Deze ruimte is door de vele ramen lekker licht en heeft een deur naar het balkon. Een heerlijke spot om de dag rustig te starten of juist af te sluiten met een hapje en drankje. Vanuit de woonkamer loop je via een tussendeur naar alle andere vertrekken.

Nog meer ruimte
De hal biedt toegang tot de berging met plek voor de wasmachine, een separaat toilet en 2 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Dit fraaie appartement heeft bovendien een comfortabel binnenklimaat dankzij vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Hier woon je elk seizoen, elke dag heerlijk!

CHARACTERISTICS:
– Op railsafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke en groene omgeving omgeving
– SWK waarborgcertificaat
– Zonnepanelen, WKO-systeem en energieneutraal!
– Een aantal woningen hebben één parkeerplaats inbegrepen in de VON-prijs. Het is verplicht deze parkeerplaats aan te kopen.
– Tegelwerk en sanitair inbegrepen
– Casco kitchen and can therefore be completely decorated to your taste

GREEN LIFE
Apartments and town houses with an urban look, in a green environment with lots of water. You will soon find this combination in Park Valley, a new neighborhood in Diemen near Amsterdam. In Park Valley you live like in a city park. Thanks to the many green spaces and water, the play areas and the varied buildings, the district is a place of wonder and discovery. Hence: Park Valley.

ENERGY EFFECTIVE AND CLIMATE SAFE
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen en een WKO-systeem. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Do you have any questions? Contact us!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Photos

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Taxation