For sale - Appartementen XL 169, Diemen

Appartementen XL 169

1112 XK, Diemen

€ 730.000,-

Description

Kom een kijkje nemen bij het projectbureau van Park Valley (Dalsteindreef 2038 Diemen), je kunt hier terecht met al je vragen en de maquette bekijken. Wij zijn er op woensdagen van 14:00 – 17:00 uur.

APPARTEMENT XL
Iedere woning is uniek! De oppervlakte variëren tussen de 96m2 en de 106m2. Groen wonen aan de rand van de stad. Dat gaat op voor de XL-appartementen in Park Valley. Van 2-3 fijne slaapkamers, fietsparkeerplekken, een parkeerplek en een balkon. Verlang jij naar de natuur maar heb je graag alle voorzieningen om de hoek? Dan is deze woning iets voor jou!

Hier in het prachtig groene Park Valley vind je ultiem woongeluk. Bouwnummer 169 ligt op de 2e verdieping en beschikt over maar liefst 2 balkons. Beiden van 5m2, waarvan één op het oosten en één op het westen. Verder heeft dit XL-appartement 107 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een inpandige berging. Met als kers op de taart een eigen parkeerplek voor de auto én 2 fietsen!

Riante living
Dit appartement heeft de voordeur aan de gemeenschappelijke gang, te bereiken met de trap of lift. In de L-vormige entreehal vind je een separaat toilet, de berging waar je de wasmachine kwijt kunt en de badkamer, voorzien van een wastafel en douche. Direct naast de entree open je de deur naar het lekker lichte én ruime woongedeelte met (aansluitingen voor) de open keuken én een deur naar het balkon.

3 slaapkamers en een extra balkon
Verder biedt de entreehal toegang tot 3 slaapkamers, waarvan er 1 een eigen balkon heeft. Een heerlijk plekje dat uitkijkt op het gemeenschappelijke groen. Bovendien heeft dit appartement een zeer comfortabel binnenklimaat dankzij vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Hier woon je elk seizoen, elke dag heerlijk!

CHARACTERISTICS:
– Op railsafstand van Amsterdam, in een gemoedelijke en groene omgeving omgeving
– SWK waarborgcertificaat
– Zonnepanelen, WKO-systeem en energieneutraal!
– Een aantal woningen hebben één parkeerplaats inbegrepen in de VON-prijs. Het is verplicht deze parkeerplaats aan te kopen.
– Tegelwerk en sanitair inbegrepen
– Casco kitchen and can therefore be completely decorated to your taste

GREEN LIFE
Apartments and town houses with an urban look, in a green environment with lots of water. You will soon find this combination in Park Valley, a new neighborhood in Diemen near Amsterdam. In Park Valley you live like in a city park. Thanks to the many green spaces and water, the play areas and the varied buildings, the district is a place of wonder and discovery. Hence: Park Valley.

ENERGY EFFECTIVE AND CLIMATE SAFE
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen en een WKO-systeem. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Do you have any questions? Contact us!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you. We are not responsible for the content of the websites referred to.

Location

Purchase Agent
Free Valuation
Taxation