Van de Steege Makelaarsgroep

Sale project - Park Valley Diemen - In voorbereiding, Diemen

Park Valley Diemen - In voorbereiding

1112 XX, Diemen

Description

IN VOORBEREIDING!

Park Valley, Holland Park West: wonen in een parkachtige omgeving in Diemen.

Dit vroegere bedrijventerrein transformeert zich in een opvallende woonwijk met bijzondere architectuur. Holland Park Oost en de studentencampus zijn bijna volledig ontwikkeld. De bouw van Park Valley, Holland Park West gaat de komende jaren beginnen. In totaal komen er in Holland Park 5200 woningen met een centrale ligging vlakbij Amsterdam.

Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley. De nieuwe stadswijk krijgt 706 huur- en koopwoningen, gegroepeerd rondom fraaie binnenhoven.

Park Valley: wonen in een wijk met water en groen, nabij Amsterdam

Verwonderen, ontdekken en exploreren. In Park Valley in Diemen – op een steenworp afstand van Amsterdam – ontdek je steeds weer iets anders. Dwars door de wijk loopt een parkstrook met een singel, met glooiende oevers en wandelpaden erlangs. Die parkstrook staat via zachte overgangen in verbinding met de binnenhoven waar de woningen omheen staan. Speelplekken liggen verscholen tussen de bomen. En picknicktafels nodigen uit om even te relaxen of met je buren bij te praten. De groene omgeving staat in verbinding met het bestaande Bergwijkpark. Tegelijkertijd sluit de singel aan op het water in de buurt. Park Valley voelt groen, open en luchtig, als een stadspark, mét prachtige woningen erin.

Brede school en buurthuis met cultureel aanbod
Kloppend hart van de nieuwe wijk wordt de brede school, met schoolplein en schooltuin. Ook het buurthuis zal een levendige plek worden, waar je elkaar ontmoet en waar je kunt genieten van steeds een verrassend cultureel aanbod.

Energiezuinig en klimaatbestendig

Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je belangstelling voor Park Valley? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
Project Oever West Amsterdam
New Construction Agent
Project Elzenhagen
Project Agent
Sales Agent