Van de Steege Makelaarsgroep

Appartement L

Binnenkort in verkoop!

Description

Track 8 is een stoer en duurzaam woongebouw in het nieuwbouwplan MO*town in de bruisende nieuwe stadswijk Sloterdijk. Wonen op een ideale, centrale locatie vlak bij het centrum van Amsterdam, met sportparken, horeca-, winkel- én recreatievoorzieningen naast de deur. En natuurlijk het grote OV-knooppunt station Sloterdijk. In Track 8 komen in totaal 94 appartementen, in verschillende types. Van deze 3-kamerappartementen type L, met een woonoppervlakte tussen 70-79 m2, komen er 22 beschikbaar. Misschien zit jouw toekomstige woning erbij?

Veel varianten

Door de trapsgewijze architectuur van dit eigenzinnige woongebouw, is bijna geen appartement hetzelfde. Dat geldt ook voor de 3-kamerappartementen type L. In de indelingen varieert bijvoorbeeld de positie van het toilet – soms separaat en soms opgenomen in de badkamer – de slaapkamers en de buitenruimte. Alle appartementen hebben een buitenruimte die voorkomt in de vorm van een balkon, loggia of dakterras en in veel gevallen met een gunstige zonligging op het zuiden of westen.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De woningen beschikken over een ruime inpandige berging, waarin je je wasmachine kwijt kunt. Er is veel lichtinval en de glasdeur tussen de hal en woonkamer zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.