Van de Steege Makelaarsgroep

Appartement S

Binnenkort in verkoop!

Description

Een compact nieuwbouwappartement met een eigen buitenruimte op het zuiden of westen. De 7 appartementen type S in MO*town Track 8 variëren in woonoppervlakte van 50-59 m2 en bevinden zich op verschillende verdiepingen van het woongebouw. Het zijn comfortabele appartementen, voorzien van alle gemakken, zoals vloerverwarming, een aparte slaapkamer en bovendien een zonnig balkon. Nieuwsgierig? Kom even binnen kijken!

Verschillende indelingen

Van deze 2-kamerappartementen zijn er 7 beschikbaar in Track 8, verdeeld over de 1e, 4e, 5e, 7e en 8e verdieping. De woningen zijn allemaal net ietsje anders qua indeling, afhankelijk van de positie van de woning in het gebouw. Zo hebben enkele appartementen een separaat toilet, terwijl deze bij andere bouwnummers is opgenomen in de indeling van de badkamer. Soms bevindt de slaapkamer zich aan de balkonzijde, soms aan de kant van de binnenplaats, direct naast de voordeur. Zo kunnen deze compacte appartementen type S voldoen aan uiteenlopende woonwensen.

Zonnige buitenruimtes

Deze appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen buitenruimte. Dat kan een balkon zijn, een loggia of een dakterras. Bij alle bouwnummers heeft de buitenruimte een gunstige zonligging op het zuiden of westen. Track 8 is een stoer woongebouw met een terrasvormige architectuur, en veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Zo worden de woningen gasloos opgeleverd, voorzien van onder andere vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.