Van de Steege Makelaarsgroep

Appartement XL

Binnenkort in verkoop!

Description

Met een woonoppervlakte tussen de 80-89 m2 en 2 of 3 slaapkamers, zijn deze 6 XL-appartementen ideale woningen voor starters, alleenstaanden of jonge gezinnen. Wonen in MO*town Sloterdijk is wonen in een bruisende stadswijk in ontwikkeling, op een ideale locatie. Het stoere, duurzame woongebouw Track 8 heeft een trapsgewijze architectuur die alle woningen verzekert van maximaal licht, lucht én uitzicht. Er is veel aandacht voor groen en voor ontmoeten. Track 8 draagt de sfeer van een buurtschap; een aantrekkelijk, groen ‘thuis’. Iets voor jou?

Veel varianten

De 3- en 4-kamerappartementen van dit type zijn voorzien van een fijne buitenruimte. De 3- en 4-kamerappartementen van dit type zijn voorzien van een fijne buitenruimte. Bouwnummer 871 heeft zelfs 2 dakterrassen, gericht op respectievelijk het westen en oost-westen. Verder verschilt de indeling per appartement, mede afhankelijk van de positie in het gebouw. Sommige appartementen hebben 2, andere 3 slaapkamers, soms is er een separaat toilet en bij andere is dit standaard opgenomen in de badkamer. Alle woningen hebben veel lichtinval en de glasdeur tussen de hal en woonkamer zorgt bovendien voor een prettig ruimtelijk effect.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en worden aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijke ruimte in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.