Van de Steege Makelaarsgroep

Appartement XS

Binnenkort in verkoop!

Description

Op zoek naar een compacte studio of 2-kamerappartement in MO*town? Kijk dan eens naar deze XS-appartementen in het duurzame woongebouw Track 8, waarvan er 16 beschikbaar komen. Deze appartementen, met een woonoppervlakte van 40-49 m2, zijn er in 2 varianten: als studio of 2-kamer appartement. Een aantal bouwnummers heeft bovendien een eigen loggia of dakterras gelegen op het zuiden of oosten. Nieuwsgierig? Kom binnen!

Comfortabele studio’s

De 2 studio’s bevinden zich op de 1e verdieping van Track 8 en hebben een woonoppervlakte van 49 m2. Je komt binnen in de hal, die toegang biedt tot alle ruimtes. Naast de badkamer zijn er een separaat toilet en een technische ruimte. Door de glasdeur rechtdoor betreed je de heerlijk lichte woonkamer met ruimte voor een open keuken. Hier is tevens een open slaapkamer. Je woont compact, in een comfortabel nieuwbouwappartement dat van alle gemakken is voorzien.

Aparte slaapkamer

De overige XS-appartementen bevinden zich verdeeld over de 2e, 3e, 5e, 6e en 8e verdieping van het woongebouw en zijn – in tegenstelling tot de studio’s – voorzien van een afgesloten ruime slaapkamer. De indeling van deze appartementen verschilt per bouwnummer; zo zijn er woningen met een separaat toilet, terwijl dit bij andere appartementen in de indeling van de badkamer is opgenomen. Ook hebben sommige bouwnummers een loggia of dakterras op het zuiden of oosten. Binnenkort komen de plattegronden beschikbaar, met de indeling per bouwnummer.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.