Van de Steege Makelaarsgroep

Appartement XXL

Binnenkort in verkoop!

Description

Met woonoppervlaktes variërend van 90 tot maar liefst 132 m2, behoren de XXL-appartementen tot de grootste woningen in het stoere woongebouw Track 8 in MO*town Sloterdijk. Hier woon je in een bruisende stadswijk in ontwikkeling, op een ideale locatie in een appartement dat verzekerd is van maximaal licht, lucht én uitzicht. Bovendien is er veel aandacht voor groen en voor ontmoeten, waardoor Track 8 de aantrekkelijke sfeer draagt van een buurtschap. Is een van deze ruime 3- of 4 kamerappartementen misschien iets voor jou?

Lekker veel ruimte

De 8 XXL-appartementen hebben een praktische indeling en bieden lekker veel woonruimte. Door de trapsgewijze architectuur van dit eigenzinnige woongebouw, is er veel variatie in de onderlinge woningplattegronden. Zo kun je onder andere kiezen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers en voor 1 of 2 badkamers. Alle appartementen hebben een prettige lichtinval en bovendien een ruimtelijke sfeer dankzij de glasdeur tussen de hal en woonkamer/keuken. Tot slot beschikken zij over een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, loggia of dakterras.

Duurzaam wonen

Net als alle woningen in het stoere woongebouw Track 8, waarin veel aandacht is voor groen en duurzaamheid, zijn deze appartementen gasloos en onder andere voorzien van vloerverwarming en een worden aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp. De wasmachine en droger kun je kwijt in de techniekruimte, of een aparte inpandige berging. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijke ruimte in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.