Van de Steege Makelaarsgroep

Herenhuis type A

VERKOOP GESTART!

Goed nieuws! De verkoop van de 12 herenhuizen en 7 appartementen in de laatste fase van Porseleinhaven is gestart. De inschrijving voor een woning verloopt online. Op de projectwebsite van Porseleinhaven kun je het nieuwe woningaanbod bekijken en de verkoopdocumentatie downloaden. Je hebt tot dinsdag 1 december 12:00 uur de tijd om je voorkeur(en) door te geven!

LEVEN AAN HET WATER IN DERDE EN LAATSTE FASE VAN PORSELEINHAVEN

Je geniet thuis van het schilderachtige uitzicht over de haven en het water. Je wandelt naar de winkels om de hoek, strijkt neer op een heerlijk terrasje of stapt in je boot of op de fiets om te genieten van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is Porseleinhaven. Hier vind je rust, vrijheid, maar ook luxe en comfort.

Genieten aan de Loosdrechtse plassen

Porseleinhaven is een eigenzinnig nieuw dorpscentrum met een traditionele bouwstijl die voor karakter zorgt. Elke ochtend wakker worden met uitzicht op het water? Genieten van prachtige Hollandse luchten als de zon ondergaat? In de appartementen, pakhuizen en herenhuizen van Porseleinhaven woon je direct aan de Loosdrechtse plassen.

Herenhuizen

In Porseleinhaven komt nieuw aanbod: herenhuizen van drie en vier woonlagen gelegen aan de haven en aan de dijk. Eigentijds wonen, in een herenhuis met een beige, lichtblauwe, antraciet, gele of bruine gevel. Kies je voor een traditionele indeling, of ga je voor wonen op de eerste verdieping? De woonoppervlaktes variëren van circa 115 tot 235 m².

Er komen in totaal 12 Herenhuizen. Aan de haven liggen acht Herenhuizen verdeeld over twee typen, type A en type B. Deze typen hebben een voortuin aan het water. Aan de dijk komen vier Herenhuizen type C.

Herenhuis – Type A
– Is het meest brede herenhuis van drie woonlagen.
– Heeft een traditionele indeling met een keuken en woonkamer op de begane grond en drie slaapkamers op de eerste verdieping.
– Heeft een voortuin aan het water.

Herenhuis – Type B
– Is smaller met een extra woonlaag;
– Heeft de woonkamer en keuken op de eerste verdieping;
– Heeft een voortuin aan het water;
– Beneden hebben deze herenhuizen een mooie multifunctionele ruimte, aan de voortuin. De ideale plek voor een royale woonkeuken of een kantoor aan huis. De bovenste etage, onder het schuine dak, is in de basis een opbergzolder.

Herenhuis aan de dijk – Type C
– Is smal een hoog en heeft daarmee een karakteristieke uitstraling;
– De begane grond is opgesplitst in een entree naar het woongedeelte, een berging en een commerciële ruimte met een eigen ingang;
– De woonkamer en de keuken liggen op de eerste verdieping;
– Aan deze woonkamer ligt het balkon op het zuiden met een geweldig uitzicht op de Loosdrechtse plassen;
– De slaapverdieping heeft twee ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. Vanuit de overloop kom je op de bergzolder met een vlizotrap.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.