Van de Steege Makelaarsgroep

Penthouse

Binnenkort in verkoop!

Description

De 4 dubbellaagse penthouses zijn de pareltjes van MO*town Track 8. Hier woon je op een fijne hoogte, met woonlagen op de 9e en 10e verdieping van het stoere woongebouw, met bovendien een dakterras op het westen of zuiden. Met woonoppervlakten variërend van 71 tot maar liefst 142 m2 en 2 of 3 slaapkamers, is er altijd een penthouse dat past bij jouw levensfase, gezinssituatie en woonwensen. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Licht en ruimte

De entreehal met toilet op de 1e woonlaag, of liever de woonkamer met (ruimte voor) de keuken óf juist een slaapkamer mét eigen badkamer? De plattegronden van de 4 penthouses zijn zeer divers. Zo zijn er 2 woningen met 2 slaapkamers, de andere hebben er 3 én een van de penthouses heeft zelfs 2 badkamers. Wat alle woningen in elk geval gemeen hebben, is de fijne hoeveelheid lichtinval dankzij de vele raampartijen én een heerlijk dakterras op het westen. Het grootste appartement heeft er zelfs 2, gericht op het westen en het oosten.

Duurzaam wonen

Track 8 is een stoer woongebouw waarin veel aandacht is voor ontmoeten, maar ook voor groen en duurzaamheid. Net als alle woningen in het gebouw worden deze penthouses gasloos opgeleverd en aangesloten op stadsverwarming. Verder worden de woningen onder andere voorzien van vloerverwarming en worden aangesloten op een gemeenschappelijke een warmtepomp. De wasmachine en droger kun je kwijt in een aparte inpandige berging, de techniekruimte of in de keukenopstelling. Je fiets(en) stal je in de gemeenschappelijke ruimte in de kelder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.