Stadswoningen

VERTICAL Stadswoningen

De Stadswoningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling en daarom niet in verkoop, naar verwachting start de verkoop van dit woningtype medio 2020. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.amsterdamvertical.com en blijf op de hoogte.

Met een ruim aantal woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Momenteel zijn de bijzondere appartementen en eigentijdse maisonnettes in verkoop, hiervan is de bouw inmiddels gestart!

De royale tuinwoningen en luxe stadswoningen zijn nog in ontwikkeling. Bekijk de momenteel beschikbare woningen op de woningfinder op de projectsite!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.