Studio

Verkoop gestart! Schrijf je snel in!

Wil je een kijkje nemen in Zandkasteel en in de modelwoningen? Dat kan op zaterdag 1 of zaterdag 8 oktober, op beide dagen tussen 10.00 en 13.00 uur (Bijlmerplein 888 in Amsterdam). Meld je aan via de projectsite en kies het tijdstip van jouw voorkeur. Je kunt het project en de modelwoningen bekijken en vragen stellen aan de verkoopmakelaars en de financiële adviseurs. De herontwikkeling van Zandkasteel is nog in volle gang en het gebouw is niet vrij toegankelijk. Daarom zijn de modelwoningen alleen tijdens deze kijkdagen (op afspraak) te bezoeken.

ZANDKASTEEL
Wil jij wonen in een uniek monument in Amsterdam? Laat je verrassen door een van Amsterdams meest iconische gebouwen: Zandkasteel, in Amsterdam Zuidoost. Dit vernieuwbouwproject krijgt in totaal 263 compleet afgewerkte studio’s en appartementen, variërend van 36 tot 94 vierkante meter. De prijzen beginnen bij circa 275.000 euro (k.k.). De eerste 160 woningen gaan woensdag 28 september (15.00 uur) in verkoop. Kom naar de kijkdagen op 1 en 8 oktober en schrijf je vóór 10 oktober in voor de studio of het appartement van jouw keuze. De verwachte opleverdatum van de appartementen is april 2023.

STUDIO
Het gaat om 20 ruime Studio’s van 36 m2 tot 71m2, vanaf € 275.000 k.k. tot € 436.000 k.k.* De studio’s in het Zandkasteel zijn ruim, comfortabel en stijlvol afgewerkt. Variërend van 36m2 tot 71m2 woonoppervlak, pas je de indeling van een studio eenvoudig aan naar jouw wensen. Plaats een kamerscherm om de ruimte in tweeën te delen of creëer extra opbergruimte met een lange wandkast.
De organische vormen van het Zandkasteel geven elk appartement een eigen, unieke vorm. Alle appartementen zijn voorzien van dezelfde wand- en vloerafwerking met een moderne pvc-vloer met een houtlook, lichte muren en mooie hoge plinten in elke ruimte. Verwarming en koeling zorgen voor een aangename kamertemperatuur in elk seizoen.
* Bovenstaande prijzen zijn op basis van kosten koper en inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon.

KEUKEN EN SANITAIR
De studio’s in het Zandkasteel worden turnkey opgeleverd, oftewel gebruiksklaar. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een combi-oven/magnetron, koelkast met klein vriesvak, vaatwasmachine en een Quooker. Ook de badkamer komt compleet met douche, wastafel, spiegel, handdoekradiator en toilet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is van de studio jouw thuis te maken.

PRIVÉBERGING
Een aantal studio’s, met een woonoppervlak t/m 48m2, heeft de beschikking over een externe privéberging. Hier kun je eenvoudig spullen kwijt die je niet vaak gebruikt of die je liever niet in huis bewaart, zoals je gereedschap, kampeeruitrusting of fietsaccessoires.

AMSTERDAMSE POORT
Het Zandkasteel vormt het hart van winkelcentrum de Amsterdamse Poort. De beeldbepalende torens van het monumentale gebouw zijn een herkenningspunt in de wijde omgeving en straks een warm thuis voor de nieuwe bewoners. Je woont hier te midden van winkels en voorzieningen. Met een metro- en treinstation op loopafstand ben je in no time op Amsterdam CS, de Zuidas en Schiphol Airport. Dichtbij uitvalswegen ben je ook met de auto snel op je bestemming.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
Het Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten. Dit betekent letterlijk ‘alle gemak onder één dak’. In het Zandkasteel vind je horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop. Aan de binnenstraat, die de verschillende torens met elkaar verbindt, komen verschillende ontmoetingsplekken. Voor ondernemers én bewoners. Meer weten over wat er allemaal te beleven is in het Zandkasteel? www.zandkasteelamsterdam.nl

SERVICE EN GEMAK
Wonen in het Zandkasteel betekent niet alleen dat je een prachtige en comfortabele woning bezit, maar ook dat je gebruik kunt maken van de aanwezige voorzieningen. Je fiets zet je in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling, je pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus en een huismeester houdt overzicht en ondersteunt bewoners bij onderhoudsvragen. 

Een paar belangrijke en leuke feitjes op een rij:
– Een parkeerplaats kan gehuurd worden in het gebouw voor € 120,00 (excl. servicekosten).
– Er geldt een zelfbewoningsplicht.
– De servicekosten voor het appartement en parkeerplaats zijn nog niet bekend.
– Toegang tot verschillende ontmoetingsplekken in het gebouw en de binnentuinen.
– Sommige woningen hebben een eigen buitenruimte en eigen bergruimte.
– Veel voorzieningen zoals je fiets neerzetten in de afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling.
– Pakketjes worden contactloos afgeleverd via een slimme pakketbus
– Een huismeester houdt overzicht en ondersteunt bewoners bij onderhoudsvragen.

Schrijf je in op de website zandkasteelwonen.nl en wij houden je op de hoogte. Vragen? Je mag altijd even bellen! Van de Steege Projectmakelaars 020 – 435 70 40 of per mail projecten@vandesteege.nl

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you. 
We are not responsible for the content of the websites referred to.

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.