Van de Steege Makelaarsgroep

Terraswoning

Binnenkort in verkoop!

Description

In de stoere woontoren Track 8 komen 5 van deze terraswoningen beschikbaar, in woonoppervlakte variërend van circa 74 tot 86 m2. Het zijn 2-laagse woningen met de entree, separaat toilet en een grote woonkamer/keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De woningen hebben ruimterras op het oosten dat uitkijkt op het pocket park. Aan de achterzijde grenzen de woningen aan het binnenterrein van Track 8. Iets voor jou?

Kom binnen

Via het eigen terras betreed je de voordeur van de woning, waar je binnenkomt in de hal. Hier vind je de meterkast en het toilet. Door de deur rechtdoor kom je binnen in de grote ruimte voor de woonkamer/keuken, met lekker veel ramen aan 3 zijden. Hier is tevens een open trap naar boven, met daaronder een ruime berging waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Een aantal van de terraswoningen heeft aan het einde van deze trapberging een deur die toegang biedt tot het binnenterrein.

Ruime slaapkamers

Op de 1e verdieping hebben alle terraswoningen een overloop met toegang tot de 2 ruime slaapkamers, die bij de meeste bouwnummers tevens zijn voorzien van lekker veel ramen. Ook is hier een techniekruimte en tot slot de badkamer, voorzien van wastafel, douche en 2e toilet. Track 8 is een stoer woongebouw met een terrasvormige architectuur, en veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Zo worden de woningen gasloos opgeleverd, voorzien van onder andere vloerverwarming en aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.