Van de Steege Makelaarsgroep

Tuinwoningen

VERTICAL Tuinwoningen

De XL Tuinwoningen van VERTICAL kenmerken zich door een royale gelijkvloerse open ruimte en hebben een verdieping. De Tuinwoningen liggen op de tweede, derde of vierde verdieping aan de daktuin en hebben een eigen terras.
De vijf Tuinwoningen van VERTICAL zijn beschikbaar in de formaten XL en XXXL.

De Tuinwoningen zijn op dit moment nog in ontwikkeling en daarom niet in verkoop, naar verwachting start de verkoop van dit woningtype medio 2020. Interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectsite www.amsterdamvertical.com en blijf op de hoogte.

Met een ruim aantal woningen, shared facilities, een tuin op hoogte en vier unieke woningtypes voegt VERTICAL een nieuw woonklimaat toe aan de Amsterdamse woningmarkt. VERTICAL is het begin van iets moois in Sloterdijk-Centrum. En jij kunt daar onderdeel van zijn. Momenteel zijn de bijzondere appartementen en eigentijdse maisonnettes in verkoop. Inmiddels is de bouw gestart!.

De royale tuinwoningen en luxe stadswoningen zijn nog in ontwikkeling. Bekijk de momenteel beschikbare woningen op de woningfinder via de projectsite www.amsterdamvertical.nl!

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.