Een gratis waardebepaling van je woning

Wil je jouw woning voor de beste prijs verkopen en heb je interesse in een vrijblijvende waardebepaling? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Onze verkoopaanpak is
efficiënt persoonlijk bewezen effectief geoptimaliseerd op maat uitgebreid conform NVM transparant resultaatgericht

Selling a house broker

Vraag een waardebepaling aan

Let op: Een waardebepaling is geen taxatie. 

Not just a valuation by an official NVM broker

When assessing the value of a house, we immediately take into account the current market, the location and the structural condition. We will also include value-increasing aspects, such as a new bathroom. Other points we will discuss are:
Huis verkopen Amsterdam De Bijlmer

Wij doen ons huiswerk

Before the meeting, we conduct research into the real house prices of similar houses in your area. In addition, we keep track of market developments in order to arrive at a careful value judgement. During the meeting we take the time to inform you as expertly as possible. A valuation by a Van de Steege sales broker takes approximately 60-90 minutes.

Wij kennen de lokale woningmarkt Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis Nemen uitgebreid de tijd en zijn goed bereikbaar Bepalen een optimale verkoopstrategie Nemen alle zorgen uit handen Hebben een groot bestand van woningzoekers Hebben een effectief bewezen marketingplan

Answer to frequently asked questions

De waarde van jouw huis hangt af van de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zijn er nog allerlei waardeverhogende aspecten die we zullen meenemen. 

Dat hoeft niet altijd. Soms is de verkoopprijs hoger dan de waarde van een huis of juist andersom. Met onze bewezen aanpak gaan we in ieder geval tot het uiterste om woningen voor de maximale prijs te verkopen.

  • Weet waar je aan toe bent.
  • Direct goed verkoopadvies.
  • Waardeverhogende aspecten worden meegenomen die online tools niet mee kunnen nemen.
A valuation report bevat een waardeberekening dat door een taxateur wordt opgesteld. Dit rapport is belangrijk voor bijvoorbeeld geldverstrekkers. Een waardebepaling zegt juist meer iets over de actuele verkoopwaarde. Deze kan hoger of in enkele gevallen lager dan de taxatiewaarde zijn.

Jazeker! Dat kan via deze pagina. Hou hierbij wel rekening dat een indicatie minder nauwkeurig is dan een waardebepaling door een verkoopmakelaar die op locatie is geweest én uitgebreid onderzoek heeft gedaan.

Een indicatie is vaak minder nauwkeurig dan een waardebepaling door een verkoopmakelaar. Een indicatie is op basis van (oudere) data en neemt geen waardeverhogende aspecten mee. Een verkoopmakelaar houdt rekening met de huidige woningmarkt, emoties en waardeverhogende aspecten. 

De WOZ-waarde kan je online vinden. Ook het indienen van een bezwaar kan online.

Ontvang meer informatie

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Maak dan gerust gebruik van onderstaand contactformulier.