Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Admiraal De Ruijterweg 478hs, Amsterdam

Admiraal De Ruijterweg 478hs

1055 NH, Amsterdam 

€ 475,000 kk

Description

HEERLIJK LICHT, PRACHTIG GELEGEN EN GOED ONDERHOUDEN BENEDENWONING VAN 70 m² MET ZEER RUIME TUIN VAN BIJNA 75 m².

Ruim en sfeervol 3-kamer appartement met zonnige tuin gelegen op het zuidoosten. Het appartement is strategisch gelegen in stadsdeel West om de hoek van de Westergasfabriek en het veelzijdige natuur- en cultuurpark Westerpark. Deze ruimtelijke 3-kamer woning heeft een opvallend groene tuin en vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde van de woning. Er zijn meerdere openslaande deuren, die het huis met de zeer fraai aangelegde zonnige tuin verbinden.

Location:
Het appartement bevindt zich in stadsdeel West, Bos en Lommer. Het pand ligt gunstig ten opzichte van het centrum en grenst aan het populaire Westerpark. Ook het groene Erasmuspark is nabij. Binnen een kwartier op de fiets liggen de Jordaan en het centrum van Amsterdam met zijn charme aan uw voeten. Bos en Lommer is volop in beweging, het is op dit moment een van de snelst ontwikkelende delen van Amsterdam. Er zijn allerlei originele initiatieven, opvallende nieuwe projecten en culturele festiviteiten. Verder is het er comfortabel winkelen en uitgaan met cafés als Mozaïek, Abbey, Rainarai, Westergasterras en Pacific Park. De grote hoeveelheid pleintjes, speelplaatsen en basisscholen maken het stadsdeel verrassend compleet. De verbindingen naar de stad en daarbuiten zijn bijzonder goed, met de auto bent u in een paar minuten op de ring A10, zonder de bijbehorende geluidsoverlast. Er zijn goede busverbindingen en daarnaast stopt tram 19 om de hoek, die je binnen een paar minuten naar station Sloterdijk of bijvoorbeeld Museumplein brengt. Een parkeervergunning is per direct beschikbaar.

Layout:
De imposante boogvormige voordeur en ruime hal met originele jaren ’30 tegels geven meteen een goede sfeerimpressie van deze uitnodigende woning. De hal is opgedeeld in twee delen, die beide voorzien zijn van ruime originele inbouwkasten. In deze kasten is een wasmachineaansluiting en groepenkast gerealiseerd. De hal geeft tevens toegang tot het toilet met fontein.

Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken met openslaande terrasdeuren naar de tuin. De aanblik op de tuin geeft de keuken een zeer licht en ruimtelijk gevoel. Het vrije groene uitzicht maakt de woning middenin de stad zeer uniek. De woonkeuken beschikt over een moderne gerenoveerde keuken (maart 2014). De glazen gaskookplaat en het composiet aanrechtblad geven de keuken een stijlvol aangezicht. De keuken is voorzien van moderne AEG apparatuur, een ingebouwde vaatwasser is aanwezig.

Vanuit de hal is toegang tot een compacte ruimte, met een diepe inbouwkast, die als slaapkamer of werkruimte kan dienen. Door twee ramen aan de bovenzijde valt prettig licht naar binnen. Eveneens aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer, ook hier is een diepe inbouwkast aanwezig. De openslaande deuren zorgen voor een aangename verbinding met de tuin.

Vanuit de slaapkamer is toegang tot de badkamer (april 2014), deze is voorzien van onder andere een bad en wastafel van Villeroy en Boch.

De ruime zonnige woonkamer, met authentieke marmeren schouw, is gelegen aan de voorzijde van het huis met uitzicht over het voorgelegen pleintje. In de middaguren valt het zonlicht mooi naar binnen en het uitzicht is opvallend vrij! Dankzij de extra dikke beglazing hoort u niets van het verkeer en de nabije tramlijn.

Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas en verkeert in goede staat van onderhoud. Het maakt deel uit van een actieve VvE die professioneel beheerd wordt en financieel gezond is.

Ownership situation:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond bedraagt € 718,07 per jaar en is een vast bedrag tot en met 15 mei 2050. Er is in 2019 een aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht, waardoor je kunt profiteren van de gunstige overstapvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Particularities:
– Woonoppervlakte 70 m²
– Tuin op zuidoosten van bijna 75 m²
– Gezonde en actieve VvE
– Service kosten € 113,42 per maand
– Tijdvak erfpacht loopt tot 15-05-2050. Jaarlijkse vaste canon bedraagt EUR 718,07
– Tuinhuisje voor extra bergruimte
– Verwarming en warm water middels C.V.-combiketel uit 2018
– Oplevering in overleg.

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Admiraal De Ruijterweg 478hs, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.