Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Albatrospad 25, Amsterdam

Albatross path 25

1021 TR, Amsterdam 

€ 599.000,- kk

Description

Zeer ruim appartement op gunstige locatie in de Vogelbuurt, met een adembenemend skyline uitzicht over de Amsterdam!

De vaagprijs van € 599.000,- is een bieden vanaf prijs

In de directe omgeving zijn er diverse winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is makkelijk bereikbaar, per auto, fiets of te voet. Verder zijn er veel horeca-/uitgaansgelegenheden, creatieve bedrijven, sportclubs, scholen en een divers cultureel aanbod. Daar komt bij dat het appartement zich bevindt in een groenrijke omgeving, want het Noorderpark en het Vliegenbos zijn op loopafstand. Zo kun je in de directe omgeving heerlijk van de natuur genieten.
Het is maar een paar minuten lopen naar het nieuwe metrostation Noorderpark van de Noord-Zuidlijn. Stap in de trein en je bent binnen 2 minuten op CS. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. Eveneens fiets je in een paar minuten naar de pont. De pont vaart de hele nacht door, en ook op deze manier ben je binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Kortom een ideale woonlocatie voor jong en oud!

Het complex waarvan de woning deel uitmaakt heeft de Zuiderkerk Architectenprijs gewonnen. Het complex bestaat o.a. uit 130 woningen, verspreid over vier torens. Omdat het recent is gebouwd, voldoen de appartementen aan alle moderne vereisten en gemakken.

In vogelvlucht nemen we je mee door het ruimste type appartement van het Albatrospad.

Layout:
Gemeenschappelijk portiek met bellentableau en brievenbussen. Met de lift kom je op de achtste etage, waar het appartement zich bevindt.

De woning omvat een uitzonderlijk grote woonkamer. Je komt binnen in een ruime ontvangsthal met doorloop naar de woonkamer. Deze is zeer licht en biedt een adembenemend uitzicht over de hele stad, mede door de hoge raampartijen en de Franse balkons, waardoor je op ieder moment van de dag via de openslaande deuren aan 3 kanten van de woonkamer van de zon kunt genieten. Ook vind je hier de halfopen keuken, die is voorzien van diverse (inbouw)-apparaten.

Aansluitend aan de woonkamer is een ruimte die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Je kan hier bijvoorbeeld een loggia van maken, want deze kamer is ideaal om als binnen/buitenruimte te benutten. De raampartijen kun je automatisch naar buiten kantelen. Zo kan je zowel ‘s zomers als ‘s winters genieten. Tenslotte bevinden zich aan de andere zijde van het appartement nog twee slaapkamers, die op verschillende manieren in te delen zijn.
Vanuit de hal heb je toegang tot de wasruimte, het separate toilet en de riante badkamer. De laatste is gerealiseerd in 2021 en is voorzien van inloopdouche, bad, dubbele wastafel, spiegelkast met verlichting, toilet en handdoek radiator.

Tot slot is de woning voorzien van een nieuwe CV ketel.

Parkeerplaats/berging:
Onder het appartementencomplex is een parkeerkelder. De parkeerplaats kan gekocht worden voor € 25.000,-.
Vlak naast de parkeerplaats ligt je privéberging.

De woning is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 30 april 2054 en kan eeuwigdurend worden afgekocht (appartement en parkeerplaats) voor slechts € 3.727,-.

Particularities:
– Uniek uitzicht over de gehele stad
– Het appartementencomplex heeft de Zuiderkerk Architectenprijs gewonnen
– In november 2020 is er een nieuwe CV-ketel geplaatst
– Inpandig balkon/loggia
– Nieuwe CV
– De geheel vernieuwde badkamer dateert van 2021
– Het hele appartement is voorzien van Franse balkons
– Erfpachtcanon afgekocht tot 30 april 2054
– Erfpacht kan eeuwigdurend worden afgekocht voor een bedrag van € 3.727,- (dit is inclusief de eventuele
parkeerplaats)
– Servicekosten bedragen € 259,98 per maand
– !!! let op eerste 3 foto’s zijn artist impressions !!!
– Energielabel A geldig tot 17 juni 2030
– Oplevering flexibel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen, of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Albatrospad 25, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.