Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Arent Janszoon Ernststraat 79, Amsterdam

Arent Janszoon Ernststraat 79

1083 GR, Amsterdam 

€ 495,000 kk

Description

Ruim opgezet 3-kamerappartement gelegen op de 4e verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Arent Janszoon Ernststraat. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Details
Centrale hal met brievenbus, bellentableau en toegang tot de lift, het trappenhuis bevindt zich aan de buitenzijde van het gebouw.

Vierde verdieping
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is groot, licht en geeft toegang tot het grote balkon op het zuiden dat over de gehele breedte van het appartement is gelegen. De woning heeft twee ruime slaapkamers met inbouwkasten. De keuken heeft toegang tot de galerij en de nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal bevindt zich een separaat toilet en het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw (verdieping -1).

Location:
Europapoort is een complex dat prachtig gelegen is aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark. Op loopafstand bevindt zich de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Op deze locatie vind je een combinatie van het bruisende leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.
Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en het Stadshart van Amstelveen. Buitenveldert heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen en tramlijn 5, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook station RAI en station Amsterdam Zuid (WTC).

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m 01-12-2091 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 108 m2
– Year of construction 1969
– Appartement op de vierde verdieping
– Balkon op het zuiden
– Berging in de onderbouw
– Servicekosten €299 p.m. (incl. voorschot stookkosten)
– Erfpacht afgekocht t/m 30 november 2091
– Antispeculatiebeding van 2 jaar
– Vaste projectnotaris Veenhof Notariaat
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Viewing Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Arent Janszoon Ernststraat 79, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.