Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Bentinckstraat 12H, Amsterdam

Bentinckstraat 12H

1051 GK, Amsterdam 

€ 375,000 kk

Description

Zeer charmant en unieke benedenwoning met tuin gelegen in een populaire buurt vlakbij het Westerpark!

Om de hoek bij het Westerpark bevindt zich deze charmante tweekamer-benedenwoning van 42m², gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke straat. Dit appartement heeft grote ramen aan de voorzijde wat zorgt voor veel lichtinval, een open keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime slaapkamer met aangrenzend de badkamer, een zeer nette zolderberging en een tuin van circa 34m² gelegen op het noordwesten.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
De Staatsliedenbuurt is een levendige en bruisende buurt met alle voorzieningen op steenworp afstand. Het appartement is gelegen in een rustige straat op een super leuke locatie nabij het Westerpark en de Jordaan. Ook voor de dagelijkse boodschappen zijn deze winkels allemaal in de buurt te vinden. Voor sport en ontspanning kan je terecht in het Westerpark. Verder is er ook nog een maandelijkse markt (op zondag) met o.a. kunst, kleding, eten en live muziek. In de buurt is voldoende parkeergelegenheid en met de auto binnen enkele minuten op de ringweg A-10. Voor het openbaar vervoer op steenworp afstand verschillende tram- en bushaltes, met de dichtstbij zijnde halte voor de deur aan het Van Limburg Stirumplein.

LAYOUT:
Gezamenlijke entree: bij binnenkomst bevindt zich de woonkamer, meterkast en trappenkast waar de wasmachineaansluiting zit en de CV installatie. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en magnetron. Slaapkamer voorzien van een inbouwkast en aangrenzend de badkamer voorzien van een douche en wastafelmeubel. Vanuit de slaapkamer toegang tot de ruime tuin (ca. 34m²) welke is gelegen op het noordwesten. In de namiddag schijnt hier de zon. Verder is er nog een separaat toilet met fontein.

Zolderberging: op de vierde etage aan de voorzijde bevindt zich de ruime en gerenoveerde zolderberging, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden als kantoorruimte.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte 42m²
– Tuin (ca. 34m²) gelegen op het noordwesten
– Zolderberging 9m²
– Erfpacht afgekocht t/m 2053
– VvE bestaande uit 4 leden is gezond, actief en professioneel beheerd door Pro VvE
– Servicekosten € 152,15
– Gesplitst in 2006
- Delivery in consultation

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Bentinckstraat 12H, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.