Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Borneostraat 4C, Amsterdam

Borneostraat 4C

1094 CJ, Amsterdam 

€ 525,000 kk

Description

Unieke kans! Zeer licht en goed ingedeeld 3-kamer appartement met lift, inpandige parkeerplaats en berging.

Riant en goed ingedeeld appartement van 75m² in “de Borneodriehoek”, een ontwerp van atelier Zeinstra en van der Pol. In de nabijheid bevinden zich o.a. het Tropenmuseum, Artis en Panama. De gezellige Dappermarkt en de Javastraat bevinden zich op enkele minuten loopafstand.

SURROUNDINGS:
De ligging van dit appartement is uitstekend want naast het Flevopark ligt ook het Oosterpark op steenworp afstand. Binnen tien minuten fiets je naar het Centrum en je bent binnen 5 minuten op de Ring. Voor de deur stoppen een aantal trams en op loopafstand vind je station Muiderpoort.
Naast supermarkten vind je er de Volendamse vishandel, de Amsterdamse bakker en de Turkse kruidenier. Bloemen, kaas en fruit haal je op de Dappermarkt of de Javastraat. Geen zin om te koken of juist iets te vieren? Van simpel eetcafé tot goed restaurant, je kunt in de buurt terecht. Er is eigenlijk te veel om op te noemen, maar enkele favorieten zijn; Wilde Zwijnen, Het Pompstation, The Walter Woodbury bar, De Biertuin, Bar Batonique en Brouwerij het Ij. Bij de speeltuin op het Timorplein zijn er klimrekken voor de kleintjes en wordt er gebasketbald door de kinderen uit de buurt. Om de hoek bij de voetbalkooi op de Celebesstraat kan je een balletje trappen. Voor wie van kunst en cultuur houdt is er het Tropenmuseum, filmhuis Kriterion en een mooie vestiging van de Openbare Bibliotheek.

LAYOUT:
Het appartement is opgeleverd in 2005 en verkeerd derhalve in een uitstekende staat. De ruime woonkamer van circa 40m2 biedt door de grote ramen een vrij uitzicht op de tegenovergelegen dijk en het water. Het slaapgedeelte is van de woonkamer gescheiden d.m.v. een fraaie schuifdeur. De brede half open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een tweede kamer met openslaande deuren naar het op het zuiden gelegen balkon.

Grenzend aan de gang bevinden zich de badkamer en het separate toilet. De badkamer is netjes van aard en is voorzien van een douche en een badkamermeubel. Het plaatsen van een bad behoort tot de mogelijkheden. Eveneens grenzend aan de gang bevindt zich de inpandige berging met ruimte voor een wasmachine en een droger.

Een berging voor de fiets is aanwezig in de kelder, deze is voorzien van elektra.

De woning heeft tevens een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage welke wordt aangeboden voor €45.000,-. De parkeerplaats biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een auto en een motor.

BIJZONDERHEDEN:
-Woonoppervlakte 75m²
-Erfpacht is afgekocht t/m 30-06-2053
-Dubbel glas
-Lift in het complex
-Ruime berging in de onderbouw
-Actieve- en gezonde VVE
-VVE bijdrage van €151,34 (appartement) + €30,71 (parkeerplaats)
-Parkeerplaats te koop voor € 45.000,-;
-Energielabel A
-Oplevering in overleg, kan spoedig.

Disclaimer
The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Borneostraat 4C, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.