Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Bos en Lommerplantsoen 105L, Amsterdam

Bos en Lommerplantsoen 105L

1055 AA, Amsterdam 

€ 225,000 kk

Description

Dit mooie studio-appartement van 32 m2 is gelegen op de 9e verdieping van het in 2015 opgeleverde complex ‘De Studio Part II’. Het appartement ligt op een goede locatie binnen de ring en door de hoge ligging heeft het prachtig uitzicht over Amsterdam.

Het complex is gelegen in het voormalige GAK gebouw aan het vernieuwde Bos en Lommerplantsoen. Het keurig onderhouden en moderne complex beschikt over een dubbele liftinstallatie, een eigen huismeester, een wasserette voor bewoners (tegen betaling) en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Layout:
Gemeenschappelijke entree met ruime hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de negende verdieping te bereiken. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners.

Je komt binnen in de nette woon-/slaapruimte gelegen aan de westzijde. De kamer heeft ramen over de gehele breedte waardoor er veel licht binnenkomt, tevens is het appartement goed geïsoleerd en energiezuinig. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en wordt verwarmd middels vloerverwarming. Het is keuring afgewerkt en is voorzien van een moderne badkamer en keuken met diverse inbouwapparatuur. Het geheel wordt compleet gemaakt door een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Location:
Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. In het complex vind je het altijd gezellige bar/restaurant het Wilde Westen en op de Erasmusgracht aan het plantsoen bar/restaurant Florya. Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en Lommerplein met een diversiteit aan winkels. Voor het complex vind je diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Tevens de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om te wonen!

Ownership situation:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). De erfpacht is afgekocht t/m 30 november 2063.

Particularities:
• Bouwjaar 2015
• Appartementsrecht
• Erfpacht afgekocht t/m november 2063
• Servicekosten bedragen €105,87 p.m. (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
• Volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas
• Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor de deur
• Wasserette voor bewoners (tegen betaling)
• Servicebalie met huismeester
• Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Bos en Lommerplantsoen 105L, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.