Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Broekergouw 4, Amsterdam

Trouser age 4

1027 AH, Amsterdam 

€ 1,695,000 kk

Description

Op de grens van Amsterdam en Waterland, waar het nog steeds Amsterdam heet maar op Waterland lijkt, staat dit bijzondere object op bijna 1 hectare (ca. 8.420 m2) eigen grond. Er is van alles veel! Het geheel omvat een enorm vrijstaand woonhuis, 4 enorme garages/ units, een schuur met paardenboxen, 4 wooneenheden in het aan het huis aangebouwde gedeelte en grond, veel grond. In totaal is het bouwvolume ruim 2700 m3. De afgelopen jaren is alles gerenoveerd en gedeeltelijk gerealiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Raadpleeg de Gemeente en het bestemmingsplan voor de mogelijkheden en beperkingen.

Layout:

Begane grond woonhuis:
Via het zij-entree komen we in een ruime hal met toegang tot een multifunctionele ruimte met eigen toilet, de bijkeuken met warmte bron en was-aansluitingen, een ruime slaapkamer met walk-in closet en een tussenruimte met toilet en toegang tot de tuin. Via de tussenruimte komen we in de half open keuken met aansluitend een enorme woon- en eetkamer. De keuken is voorzien van een L-vormige opstelling met diverse apparatuur. Tot slot treffen we een kleine hal met het originele entree van waaruit de badkamer te bereiken is. De badkamer is v.v. een douche, wastafel en toilet.

1e Verdieping:
Met de trap vanuit de laatst genoemde hal bereiken we de overloop met toegang tot drie goede slaapkamers.

Aangebouwd/ bijgebouw:
Het bijgebouw is opgedeeld in verschillende woonruimtes en een riante berging. In de zijgevel zit een toegang tot het trappenhuis met toegang tot twee units op de verdieping, een toegang tot een ruime berging en een toegang tot een zelfstandige ‘studio’ woonunit. Aan de achterzijde is toegang tot de tweede zelfstandige ‘studio’ woonunit. De beide ‘studio’s’ hebben een sanitaire ruimte met douche en toilet en een keukenopstelling. De beide units op de verdieping zijn voorzien van een keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Het gaat om een 2 en 3 kamer woonunit.

Vrijstaande bijgebouw:
Aan de voorzijde grenzend aan de Broekergouw staat een groot gebouw met 4 garages en een bergruimte. Alle garages/ werkruimtes zijn zelfstandig te gebruiken.

Outside:
Het huis met bijgebouwen staat op ca. 8.420 m2 grond welke vrijwel volledig omsloot. Het is als het ware op een ‘eiland’. Achter ligt een groot stuk open weiland waar geiten of andere dieren heerlijk kunnen grazen en het zicht ‘oneindig’ is.

Bijzonderheden
– Ca. 8.420 m2 EIGEN GROND
– Voorbereiding warmte pomp
– Vrijstaand woonhuis
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
– De bestemming is agrarisch/ landelijk Noord
– Binnen de huidige bestemming behoort bewonen met meerdere huishoudens niet tot de mogelijkheid.
Eventueel kan een wijziging bestemming aangevraagd worden bij de gemeente maar dit is aan koper.
– Energielabel A, geldig tot 18-12-2030
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Broekergouw 4, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.