Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Buiksloterbreek 103, Amsterdam

Buiksloterbreek 103

1034 XE, Amsterdam 

€ 675,000 kk

Description

De huizen in deze groene wijk in Amsterdam-Noord zijn vanaf de bouw al populair. Wat deze geschakelde twee-onder-een kapwoning nog aantrekkelijker maakt is de aanbouw aan de achterzijde, de vrijstaande garage en de dakopbouw. De woning is dus aanzienlijk vergroot, waarbij een deel van het dakterras is behouden. Samen met de tuin op het zuiden is het wel of niet maken van een afspraak voor een bezichtiging geen lastige keuze.

Layout:

Ground floor:
Via de entree kom je terecht in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet met fonteintje, de trap naar de eerste verdieping en tevens de toegang naar de keuken en woonkamer. De keuken is open en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze onder andere over een vaatwasser, inductiekookplaat en een oven. Vanuit de keuken loop je zo de woonkamer in. De woonkamer is zeer ruim (ca. 35 m2 groot) en beschikt over een grote glazen schuifpui welke toegang geeft tot de tuin. De tuin is gelegen op het zonnige zuidoosten en beschikt zowel over een ‘achterom’ als een deur die leidt naar de garage. De garage beschikt over een elektrische deur en heeft voldoende ruimte om de auto kwijt te kunnen.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer op deze verdieping is momenteel ingericht als werkkamer. De tweede slaapkamer op deze verdieping beschikt zelf over een eigen (2e) badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en ook een wastafelmeubel. De andere badkamer op deze verdieping is ook voorzien van een douche, evenals wastafel en hier bevindt zich tevens ook de wasmachine aansluiting.

2e Verdieping:
Ruime kamer met wastafel, CV ketel en veel bergruimte. Deze slaapkamer heeft ook toegang tot het dakterras.

Surroundings:
De woning is centraal gelegen in een rustige, zeer kindvriendelijke buurt in Amsterdam Noord. De woning is omgeven door groen. Het Buiksloterbreekpark ligt bijna in de achtertuin en de Kadoelerbreek met de jachthaven is binnen enkele minuten bereikbaar. Goede voorzieningen zijn vlakbij zoals een kinderopvang, basisschool, voortgezet onderwijs, evenals actieve sportverenigingen. Het zelfde geld voor bioscopen (EYE filmtheater en Pathé), het Noorderpark zwembad en het NDSM-terrein, met restaurants zoals Pllek, de IJkantine, Noorderlicht en Loetje aan het IJ. In de nabije omgeving bevindt zich ook het winkelcentrum de Banne, met verschillende supermarkten.

Het centrum van Amsterdam is snel bereikbaar, via de pont vanaf de Buiksloterweg of vanaf de NDSM-Werf. Deze ligt op enkele fietsminuten afstand. Met de Noor-Zuidlijn, vanaf de halte Noorderpark, ben je op enkele minuten op het Amsterdam Centraal Station. Naar halte Noorderpark en naar eindstation Noord fiets je in ca. acht minuten. Het natuurgebied ‘t Twiske en Landelijk Noord zijn eveneens op fietsafstand. Met de auto rijdt je in een paar minuten naar de ring A10, die aansluiting biedt op snelwegen naar alle delen van het land.

Particularities:
– Energielabel B
– Bouwjaar 1994
– Woonoppervlak ca. 132 m2
– Grote en zonnige tuin op het zuidoosten
– Vrijstaande stenen garage
– Zeer centraal gelegen
– Woning belast met erfpacht, erfpacht afgekocht tot 15 december 2042
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Buiksloterbreek 103, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.