Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Bunschotenstraat 6, Almere

Bunschotenstraat 6

1324 PD, Almere 

€ 547.500,- k.k.

Description

Vrijstaande ruime villa met garage aan de rand van stedenwijk met vrije en zonnige tuin rondom. Een ideaal familie huis.

Op korte afstand van het centrum en scholen gelegen. Slechts enkele minuten van de A6 verwijderd en dicht bij openbaarvervoer. Kortom een ideale locatie voor gezinnen of voor mensen die gewoon een ruim huis en veel privacy zoeken.

Vrijstaande huizen met een grote tuin zijn in deze prijsklasse zeldzaam!

Layout:

Ground floor:
Via de voortuin bereik je de entree van de woning. De hal geeft toegang tot de grote garage en de woonkamer over de gehele breedte van het huis. Hierdoor heb je volop uitzicht op de fraaie en ruime tuin. De fraaie houtkachel is zo geplaatst dat deze zowel in het zitgedeelte als in de eetkamer veel sfeer geeft. De keuken ligt aan de voorzijde van het huis en staat in half open verbinding met de woonkamer. De royale garage is in gebruik als hobbyruimte en biedt daarnaast ook plaats aan de wasmachine en heeft veel kastruimte.

First floor:
Vier ruime slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer voorzien van een inloopdouche wastafelmeubel en tweede toilet.

Garden:
De voortuin is goed begroeid en heeft een pad voor en naast de garage waarop diverse voortuigen geplaatst kunnen worden. Via een poort bereik je de grote achtertuin gelegen op het zuid/westen met daarin een weelderige begroeiing, diverse terrassen, een grote vijver een schuur en een kippenhok.

Particularities:
– grote garage
– ruime en besloten tuin
– ruime woonkamer
– 4 slaapkamers
– veel parkeerruime op eigen terrein

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Bunschotenstraat 6, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.