Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Burgemeester D. Kooimanweg 957, Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 957

1444 CH, Purmerend 

€ 215.000,- k.k.

Description

Ideaal appartement met een breed balkon en vrij uitzicht over de Zuidoostbeemster. Dit fraaie vrije uitzicht komt doordat de woning gelegen is op de 5e etage.

Layout:
Centrale hoofdentree, toegang tot de containerruimte, intercominstallatie, entree naar de bergingen, en de liften naar de bovenliggende etages.

Appartement:
Via de entree van het appartement kom je terecht in de hal. De hal is een multifunctionele ruimte en geeft toegang tot het toilet, een inbouwkast/berging en ook de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, CV-ketel en de aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de hal kun je ook de deur openen naar de woonkamer. In de woonkamer vind je ook de toegangsdeur naar de slaapkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van een brede raampartij en in de woonkamer woonkamer zit er een openslaande deur in naar het balkon. Verder staat de woonkamer in directe verbinding tot de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft veel opbergmogelijkheden.

Surroundings:
Het appartement ligt in een rustige buurt in de wijk Overwhere Noord. Vanaf het appartement is het enkele minuten lopen naar winkelcentrum Leeuwerikplein. In dit winkelcentrum bevinden zich onder andere een bakker, biologische slager en twee verschillende supermarkten. Het ‘Stadje’, het historische centrum van Purmerend, is op enkele fietsminuten bereikbaar. Hier zijn verschillende gezellige cafés en restaurants te vinden, evenals een ruime keuze aan winkels.

Het appartement is goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur welke in directe verbinding staat met Amsterdam. Op ongeveer 10 minuten fietsen sta je op het treinstation Purmerend Overwhere. Ook met de auto zijn er goede verbindingen met omliggende steden, denk hierbij aan steden als Amsterdam, Zaandam en Hoorn via de A7 en de A8. Maar ook aan Volendam en Alkmaar via de N244.

Particularities:
– 58m2 Woonoppervlakte
– Ruim balkon op het zonnige westen
– Actieve VvE
– VvE bijdrage van € 146,00 p/m
– Energielabel in aanvraag
– Vrij uitzicht over de Zuidoostbeemster
– Vrij parkeren voor en naast het complex
– Eigen grond
– Box/ berging in onderbouw
– Zeer centraal gelegen
– Projectnotaris Schot van Loon

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Burgemeester D. Kooimanweg 957, Purmerend

*By submitting this you agree to our privacy policy.