Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Carolina MacGillavrylaan 173, Amsterdam

Carolina MacGillavrylaan 173

1098 XA, Amsterdam 

€ 500,000 kk

Description

Heerlijk licht en ruim 3-kamer-appartement van circa 86 m² gelegen op de bovenste en zeventiende(!) verdieping met fantastisch uitzicht! Op de begane grond is een eigen overdekte parkeerplaats.

Layout:

Ground floor:
Afgesloten entree met toegang tot de berging en parkeerplaats. Trapopgang en lift. Er is ook nog een tweede entree op hetzelfde niveau als de lift aan de dijkkant van het complex.

17e verdieping:
Entree met meterkast, separaat toilet, badkamer met wastafel en douche, woonkamer met toegang tot het ruime balkon op het westen. Inpandige berging met wasmachine-aansluiting en cv-ketel. Via de halfopen keuken is de eetkamer bereikbaar met daaraan grenzend de de slaapkamer.

Omgeving en bereikbaarheid:
Science Park is een karakteristiek onderdeel van de Watergraafsmeer en ligt op de grens met de Indische Buurt. Er zijn talrijke winkels en restaurants in de gezellige Watergraafsmeer, exotische winkeltjes in de Indische Buurt. Vlakbij bevindt zich de gezellige Dappermarkt en op loopafstand ligt het winkelcentrum Oostpoort. Het Flevopark is rechtstreeks bereikbaar via het bruggetje tegenover het complex. De Jaap Edenbaan, Sportpark Middenmeer en een Albert Heijn liggen om de hoek van de straat.
Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto ben je via de Middenweg binnen 5 minuten op de Ringweg A-10. De bussen stoppen voor de deur en op loopafstand zijn de NS-stations Muiderpoort en Science Park, met rechtstreekse treinverbindingen naar Hilversum, Amersfoort, Almere en Amsterdam CS. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum.

Het appartement is gelegen in appartementencomplex Samos, de blikvanger van het Science Park Amsterdam. Het gebouwen duo, bestaande uit 87 appartementen, kenmerkt zich door zijn natuurlijk uitstraling waarbij gebruik is gemaakt van hout en leisteen.

Particularities:
* Woonoppervlakte ca. 86 m2
* Actieve en gezonde VVE
* Balkon gelegen op het westen
* Energielabel is A
* Erfpacht afgekocht tot 30-09-2058
* De huidige eigenaar heeft een aanvraag gedaan voor overstappen naar eeuwig durend erfpacht
* Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Carolina MacGillavrylaan 173, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.