Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Cliostraat 15HS, Amsterdam

Cliostraat 15HS

1077 KB, Amsterdam 

€ 1.000.000,- k.k.

Description

Zeer ruime en lichte benedenwoning gelegen aan een rustige en geliefde straat in Amsterdam Zuid! Het appartement heeft 3 royale slaapkamers en 2 badkamers.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is dit fraaie appartement van 135m² gelegen op de begane grond en in het souterrain, met een heerlijk terras op het zuiden (8 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en er kunnen 2 parkeervergunningen worden verkregen.

LAYOUT:
Begane grond: eigen entree, ruime hal met gastentoilet, de ruime eet/woonkamer en dichte keuken zijn gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het terras met uitzicht op de zgn. stilte tuin van Mien Ruys. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een badkamer met douche en wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ruime badkamer met; douche en dubbele wastafel. De begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer.

Souterrain: ruime slaapkamer en een aparte ruimte voorzien van toilet en wasmachineaansluiting.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 169,25 en voorschot stookkosten € 125,00 ; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
-Woonoppervlakte: 135m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktische indeelde woning, 3 slaapkamers en 2 badkamers
– Deels gerenoveerd
– Zonnig privéterras van 7m² grenzend aan de rustige siertuin
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen maandelijks € 169,25 en stookkosten € 125,00
– Erfpacht bedraagt € 1.809,24 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000 (Aanbieding onder de gunstige voorwaarden is op tijd aangevraagd)
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst
– Projectnotaris Core Notariaat
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Cliostraat 15HS, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.