Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Corversbosstraat 51, Amsterdam

Corversbosstraat 51

1024 KJ, Amsterdam 

€ 275,000 kk

Description

PER DIRECT BESCHIKBAAR! Licht 2 kamer appartement met eigen tuin in Amsterdam-Noord!

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een rustige, kindvriendelijke en groene omgeving. Bovendien zijn er voldoende faciliteiten in de buurt. Zo zijn er scholen, winkels (winkelcentrum Boven ‘t IJ en Waterlandplein) op loopafstand. Daarnaast is de woning gelegen op een centrale locatie, binnen enkele minuten rijd je de ringweg A10, rijd je via de IJ-tunnel naar het centrum of pak je de pont naar het Centraal Station.

LAYOUT:
In de centrale hal tref je de meterkast en heb je toegang tot het appartement. De woning is gesitueerd op de begane grond. Eenmaal in het appartement kom je direct in de ruime en lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de (woon)keuken, de tuin en de gang. De keuken is uitgevoerd met een koelkast, 4-pits gas kookplaat, oven en voldoende opbergruimte. Ook tref je hier de aansluiting voor de wasmachine. Via de gang heb je toegang tot de slaapkamer, badkamer en de inpandig berging. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Tegenover de badkamer tref je de slaapkamer, deze beschikt over prettige afmetingen en vanuit hier heb je ook toegang tot de tuin. De tuin is woning breed en maar liefst ruim 5,5 meter diep.

Bij het appartement behoort een berging ideaal voor eventueel de fietsen!

Particularities:
– Bouwjaar 1968
– Riante eigen achtertuin van bijna 50m² (!)
– Erfpacht afgekocht t/m 15-08-2053
– Servicekosten 70,47 per maand
– Energielabel is in aanvraag.
– Centrale ligging
– Vrij parkeren voor de deur!
– Oplevering in overleg, snel is mogelijk

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the purchase deed has been signed at the notary.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Corversbosstraat 51, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.