Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dalsteindreef 368, Amsterdam

Dalsteindreef 368

1102 XA, Amsterdam 

€ 205.000,- k.k.

Description

De ligging van dit appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Zo bevindt zich op loopafstand de Campus Diemen Zuid. Hier is een gezellig centrum gekomen met een Fitness & Health Centrum, basketbalveld, tennisbaan, winkels, detailhandel, restaurants en bars. In de nabije omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor uw dagelijkse boodschappen, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voor wat betreft het openbaar vervoer ligt op 5 minuten loopafstand het metrostation Venserpolder waar lijn 53 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Strandvliet en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal.

Layout:
De woning op de 2e verdieping is bereikbaar via de trap vanuit de entreehal. De hal in de woning geeft toegang aan de knusse slaapkamer waar 2 vaste kasten zijn. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer met wastafel, douche, toilet, en wasmachine opstelling. Via de hal kom je in de gezellige woonkamer met open keuken die voorzien is van een gasfornuis, vaatwasser en een inbouw combimagnetron. Ten slotte is er een gezamenlijk dakterras gelegen op het zuidoosten, met weids uitzicht. Op de begane grond bevindt zich de berging.

Particularities:
* Woonoppervlakte ca. 43 m²
* Bouwjaar 1983
* Energielabel C, geldig tot 07-12-2030
* Erfpacht is afgekocht tot 30-11-2034
* Er zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig (blauwe zone, maximale parkeertijd 1,5 uur). Bewoners
kunnen een ontheffing aanvragen voor de blauwe zone. De kosten hiervoor bedragen € 152,60,- voor 2 jaar
* Openbaar vervoer op loopafstand
* Service kosten € 113,37 per maand
* Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik
* Overstap eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd met de nog gunstige voorwaarden
* Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Dalsteindreef 368, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.