Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Dijkgraafplein 303, Amsterdam

Dijkgraafplein 303

1069 ES, Amsterdam 

€ 325,000 kk

Description

Zeer ruime, nette 4-kamer maisonnette van 100 m2 gelegen op de 9e en 10e verdieping met een zonnig balkon op het zuid-westen!

Dit keurig afgewerkte appartement is gelegen in dit zeer goed onderhouden complex aan het Dijkgraafplein in Amsterdam Nieuw-West, welke zelfs benoemd is tot gemeentelijk monument. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging Van Eigenaren.

Layout:
9e verdieping: Je komt binnen in de ruime hal met meterkast van waaruit er toegang is tot het eerste separate toilet en de woonkamer. De ruime doorzon woonkamer geeft toegang tot de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er tevens toegang tot het op het zuidwesten gesitueerde balkon met een vrij uitzicht.

10e verdieping: Vanuit de woonkamer ga je met de vaste trap omhoog naar de slaapverdieping waar zich 3 ruim bemeten slaapkamers bevinden, een prachtige badkamer voorzien van douchecabine, toilet en dubbel wastafelmeubel, en tot slot een ruime inpandige berging. In de onderbouw bevinden zich nog een berging en eigen parkeerplaats die het geheel compleet maken. De parkeerplaats is optioneel te koop voor een bedrag van € 15.000,- k.k.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Location:
Het appartement is gelegen in het voormalige Osdorp in Amsterdam Nieuw-West. De wijk kenmerkt zich door z’n uitstekende woonmilieu en centrale ligging ten opzichte van Haarlem, Hoofddorp, Schiphol. De uitvalswegen A4, A9 en A10 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Op steenworp afstand vind je diverse winkels op onder andere het Osdorpplein, Tussenmeer, de Osdorper Ban en natuurlijk op het Dijkgraafplein zelf. Tevens vind je op loopafstand diverse openbaar vervoermogelijkheden; onder andere tramlijn 17 brengt je in “no time” naar het centrum van de stad. Rondom het complex is er voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen:
– Bouwjaar 1972
– Appartementsrecht
– Servicekosten bedragen € 249,15 per maand voor het appartement en € 39,74 voor de parkeerplaats (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
– Het voorschot op de stookkosten bedraagt € 84,- per maand
– Het appartement is gelegen op EIGEN GROND
– Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing
– Eigen parkeerplaats optioneel te koop voor € 15.000,- k.k.
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Dijkgraafplein 303, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.