Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Hectorsingel 4, Almere

Hector girth 4

1363 VE, Almere 

€ 785,000 von

Description

Een unieke kans in het Homeruskwartier te Almere Poort gelegen aan de Singel!

Op een bijzondere hoekkavel van 209m2 is een vrijstaand hoekhuis ontworpen welke een gebruiksoppervlak biedt van 232m2. Met dit originele ontwerp wordt de kavel optimaal benut. Zo zal de tuin gebruikt worden als privé parkeerplaats en kan je in alle privacy genieten van de zon op het dakterras. Je zou dus kunnen zeggen dat de woning omgekeerd is van een standaard woning.

Zo kom je binnen op de begane grond. Deze ruimte kan op verschillende manieren benut worden. Zo kan de ruimte als volwaardige werk- of praktijkruimte gebruikt worden, met een eigen entree, wat tevens de nodige fiscale voordelen kan opleveren.

Op de midden verdieping zullen de slaapkamers zich bevinden.

De bovenste verdieping wordt gebruikt als woonruimte. De woonruimte is voor een groot deel 5 meter hoog waar de toetreding van daglicht vrij spel heeft zonder de privacy nadelig te beïnvloeden. Het dakterras die via de woonkamer te betreden is heeft een oppervlak van 21m2.

Tot slot wordt er ook een ruime en hoge kelder van 20.8m2 gebouwd wat veel opbergruimte biedt.

Op de betonnen fundering, waarin een ruime en hoge kelder is opgenomen, wordt de hoofddraagconstructie gemonteerd, die bestaat uit CLT (Cross Laminated Timber), een duurzame massief houten draagconstructie. Hierdoor wordt 73,4-ton CO2 bespaart omdat koolstofdioxide langdurig in het hout wordt vastgehouden en onttrokken aan de atmosfeer. Deze constructie wordt bekleed met een tevens houten gevelbekleding, vanzelfsprekend allemaal FSC gekeurd en met een isolatie waarde, van daken en wanden, van Rc6. Het damp-open karakter en het bijzonder accumulerend vermogen van de houtconstructie biedt een heel aangenaam binnenklimaat, dat bovendien energiezuinig is.

De woning wordt aangeboden als casco, dus aan de buitenkant volledig afgewerkt. De toekomstige bewoners zullen zelf zorgen voor de binnen afwerking incl. de gebouwinstallaties. Ook kan de plek voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer nog besproken worden zodat de woning geheel naar jouw wensen gebouwd kan worden. De bouw is inmiddels begonnen maar mochten er nog persoonlijke smaakverschillen zijn in bijvoorbeeld de kleur van het pand kan dit tevens besproken worden met de architect.

Door de flexibiliteit die de houtconstructie levert kan de binnen afwerking optimaal worden afgestemd op de individuele wensen van de toekomstige bewoners. Deze afwerking kan, desgewenst, in samenwerking met of onder leiding van de architect tot stand komen.

Particularities:
– Onder architectuur gebouwde woning en nog geheel naar eigen smaak in te delen;
– Aparte bedrijfsruimte mogelijk;
– Woning voorzien van een kelder;
– Zeer energiezuinig;
– parkeren op eigen erf;
– Energy label A

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Hectorsingel 4, Almere

*By submitting this you agree to our privacy policy.