Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Hendrik Hosstraat 39, Amsterdam

Hendrik Hosstraat 39

1106 ZM, Amsterdam 

€ 375,000 kk

Description

Gein3Dorp heeft een dorps karakter door de opzet van de wijk met het vele groen, de kleine speelplaatsen en een eigen lokale lagere school met BSO. De woning bevindt zich op enkele minuten lopen van de recreatiegebieden Gaasperplas en Gaasperzoom. De plaatsen Driemond, Abcoude en Weesp liggen om de hoek, evenals het winkelcentrum de Amsterdamse Poort en diverse scholen. Behalve rust en natuur is er ook volop uitgaansgelegenheid in de omgeving, zoals de Ziggo Dome, Heineken Music Hall, Pathé Arena, het Bijlmer Parktheater, World of Food en diverse andere horecagelegenheden. Het metrostation Gein is op enkele minuten lopen en met 15/20 minuten sta je midden in het centrum van Amsterdam. De bereikbaarheid per auto is ideaal door de nabijgelegen A1, A2, A9 en A10. Op wandel afstand vind je o.a. het riviertje Gein met zijn vele karakteristieke boerderijen, molens, kaasboerderij Geingenoegen, en proeflokaal en streekwinkel Anna Haen.

Layout:
Begane grond: Entree, via de hal heb je toegang naar het toilet en de ruime, tuingerichte woonkamer. De woning is over de gehele breedte uitgebouwd, door het glazen dak is er veel lichtinval in de woning. De open keuken is gelegen aan de straatkant en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via schuifdeuren kom je in de fijne achtertuin die gelegen is op het zuiden. Door de ligging kun je hier lekker de hele middag van de zon genieten.

Eerste verdieping: Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot alle vertrekken. 2 Slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woonkamer, de derde slaapkamer en de badkamer vind je aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Op de zolderverdieping is de vierde slaapkamer. Tevens staat hier de wasmachine.

De houten berging vind je in de voortuin van de woning. Hier heb je voldoende ruimte om je tuinspullen en fietsen in op te bergen.

In de wijk is volop gratis parkeergelegenheid.

Particularities:
* Woonoppervlakte ca. 100 m2
* Bouwperiode 1981-1990
* Achtertuin gelegen op het zuiden
* Energielabel C, geldig tot 27-12-2030
* Erfpacht afgekocht t/m 29-02-2036
* Na 2036 wordt de eeuwigdurende erfpacht omgezet naar een jaarbedrag van € 384,40 (jaarlijks geïndexeerd)
* Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

The legal written requirement applies to the sale. This means that in the case of a sale in which only private parties are involved, there is only an agreement after the deed of sale has been signed.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Hendrik Hosstraat 39, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.