Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Henry Dunantlaan 71, Diemen

Henry Dunantlaan 71

1111 ZH, Diemen 

€ 499.000,- kk

Description

Deze woning, met een bouwjaar van eind jaren ’60, geniet het gemak van een eigen garage. De woning is altijd netjes bewoond en door zijn ruime afmeting en zijn hoekligging met extra raampartijen een fijne plek om te wonen!

Location
Dit gedeelte van Diemen is vanwege de ideale en centrale ligging nabij het centrum van Diemen een zeer populaire buurt. Op een paar minuten loopafstand ligt het overdekte winkelcentrum “Diemerplein”, waar onder andere de Hema, Etos, Action, AH XL en de Blokker te vinden is, maar waar ook de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. In de nabije omgeving zijn sportaccommodaties en theater De Omval te vinden. Vanwege het aanbod van diverse basisscholen, het rustige verkeersbeeld, grasveldjes en speelaccommodaties, zoals het grote speeltuin aan het Van Markenplantsoen, is dit een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Het Diemerbos is zeer dichtbij waar je heerlijk kunt wandelen en van de natuur kunt genieten. De woning is gelegen nabij diverse opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (tramlijn 19 en NS station Diemen Centrum) en binnen enkele autominuten bereik je diverse snelwegen (A1, A2, A9 en Ring A10). Kortom, een buurt waar je zeker met veel plezier zult wonen!

Layout:
Via de entree en hal met trapkast, toilet en trapopgang verschaft men zich toegang naar de nette open keuken en woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft veel lichtinval, maar geniet door de aanwezigheid van een voortuin ook de nodige privacy. De zonnige achtertuin is zowel via de keuken als de woonkamer te bereiken. Achter de tuin bevindt zich de garage.

Op de 1e verdieping telt de woning 2 slaapkamers (voorheen 3). De grote slaapkamer heeft toegang tot het kleine balkon. Via de overloop is er toegang tot de wat gedateerde badkamer met douche en het separate toilet.

De 2e verdieping met voorzolder is voorzien van wasmachine aansluiting. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een ruime derde slaapkamer met dakkapel.

Particularities:
* Bouwjaar 1969
* Kozijn voordeur vernieuwd in 2021
* Woonoppervlakte ca. 114 m2
* Eigen grond
* Energielabel is in aanvraag
* Royale voor- en achtertuin
* De woning heeft een eigen garage
* Ideale ligging in het centrum van Diemen
* Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Henry Dunantlaan 71, Diemen

*By submitting this you agree to our privacy policy.