Van de Steege Makelaarsgroep

For sale - Hertspieghelweg 26huis, Amsterdam

Hertspieghelweg 26 house

1055 KM, Amsterdam 

€ 425,000 kk

Description

Licht en fijn ingedeeld 2-kamer appartement van 49 m2 met een heerlijke tuin op het zuidoosten met uitbouwmogelijkheden!

De tuin heeft een ligging met veel privacy en na het creëren van een eventuele uitbouw, kan je de beschikking hebben over een woning van ruim 60 m2!

Dit smaakvol ingerichte appartement is gelegen op de begane grond van dit goed onderhouden pand aan de Hertspieghelweg in het voormalige Bos en Lommer. Het pand wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Layout:
U betreedt de woning middels de eigen entree. U komt binnen in de hal met het toilet van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer aan de voorzijde. Via de tweede hal bereikt u de ruime slaapkamer en de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting. De keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en tevens bereikbaar vanuit de tweede hal.

Vanuit de keuken en de slaapkamer heeft u toegang tot de op het zuidoosten gesitueerde en fraai aangelegde tuin. De tuin, waar u vanaf ’s ochtends tot in de namiddag kunt genieten van de zon, heeft veel potentie om uit te bouwen en zo het woonoppervlak te vergroten. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de tuin.

Voor verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Location:
Het appartement is gelegen in het bruisende voormalige stadsdeel Bos en Lommer. In de buurt kunt u een lekker hapje eten bij onder andere Grand Café Fossa, Bagels & Beans, Podium Mozaiek. Bij het Podium Mozaiek kunt u tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Ook hot spots ‘Westerpark’ en ‘De Hallen’ voor een unieke vrijdagmiddagborrel liggen vlakbij. Als u zelf wilt koken, vindt u diverse bekende supermarkten op loopafstand.

U kunt daarnaast eenvoudig uw weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 10 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S103 en S104 ben je zo op de Ring A10.

Bouw:
Het pand is gebouwd in 1950 en is traditioneel gebouwd. Het complex heeft stenen gevels, houten vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Verder beschikt het appartement over een mechanisch ventilatiesysteem.

Ownership situation:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 31-08-2055. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Particularities:
-Bouwjaar 1950
-Woonoppervlakte 49 m2
-Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-08-2055
-Mogelijkheden tot uitbouwen
-Tuin is gesitueerd op het zuidoosten
-Servicekosten bedragen ca. € 64,- per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Oplevering in overleg

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own expert assist you.

We are not responsible for the content of the linked websites.

Characteristics

Purchase Agent
Free Valuation
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Hertspieghelweg 26huis, Amsterdam

*By submitting this you agree to our privacy policy.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.